ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fondatorul brandului Anonymous, Valentin Gherebe, în vârstă de 43 de ani, fost component al naționalei de hochei, a fost găsit mort, într-o stare avansată de putrefacție, fără răni vizibile pe corp, în apartamentul său din Sectorul 1, potrivit unor surse judiciare, relatează Gândul. Mama acestuia acuză vaccinul de moartea fiului său. VEDEȚI ACTUALIZAREA MAI JOS

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată, marți, printr-un apel la 112, cu privire la faptul că într-un imobil din sectorul 1 a fost descoperit decedat un bărbat.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, scrie sursa citată.

Brandul Anonymous se ocupă cu organizarea de petreceri și a fost fondat în 2010 de Valentin Ghebe.

„Am fost primul promoter care a înființat conceptul de Pool Party de 24 de ore, îmi amintesc că au mixat atunci Mihai Popoviciu, Negru si Toygun, în fata peste 2000 de persoane și primul din România care a organizat un rooftop party, la 18 Lounge și cred ca asta m-a și diferențiat, căutând mereu locații noi, inedite. Am încercat prin evenimentele mele să aduc în plus, locații de top, decor ș concepte originale cum ar fi „Black Anonymous”, declara în 2018 Valentin Gherebe, într-un interviu, citat de Gândul.

Corpul a fost transportat, marți, la INML pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei morții. Anchetatorii au deschis un dosar de moarte suspectă.
 
 
ACTUALIZARE
 
„La data de 31 ianuarie, prin apel la 112, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că într-un imobil din Sectorul 1 a fost descoperit decedat un bărbat", a informat DGPMB inițial, fără a oferi informații privind cauza decesului.

Îndurerată, mama lui Valentin suspectează că vaccinul antiCOVID-19 i-a scurtat viața fiului ei, transmite MyTex.ro.

Iată ce a scris aceasta:

„Durerea imensa mi-a umbrit viața.
Drumul sa-ti fie lin si luminat de stele catre ingerii ce te asteapta.
Te-au luat de langa mine baiatul meu neomarxistii care ne conduc si ne indeamna spre moarte cu vaccinul lor. Mama te-a rugat să nu te vaccinezi facând a treia doză. Te voi iubi vesnic copilul meu bun si frumos".

Potrivit acesteia, fiul ei a murit în urma unui atac cerebral. Valentin a lăsat în urmă un copil, acum fără tată.