ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Republicare la doi ani de la evenimentele care au adus la instalarea Regimului Biden la putere în SUA:

Concluzia zilei de 6 ianuarie, pentru SUA: A fost ca în 18 februarie 1990. Ce a fost atunci? La mitingul Opoziției, din Piața Victoriei, diversioniști bine antrenați incită mulțimea pentru a pătrunde în forță în sediul Guvernului. Polițiștii și parașutiștii se dau la o parte. Ulterior își revin și curăță tot ce pot. Mulți protestatari sunt arestați. A doua zi, pe 19 februarie, sunt chemați la București minerii, constituiți după modelul gărzilor civile paramilitare ale Revoluției bolșevice din Rusia. A fost prima mineriadă. Redactorul șef al ActiveNews, Victor Roncea, a fost acolo și a intrat în Guvern. Confirmă. Iată și un scurt film edificator, mai jos. În capul cui se vor sparge toate acestea? În capul lui Trump. Numai că pentru el minerii sunt chiar senatorii și deputații. Șansele lui Donald Trump de a răsturna planurile artizanilor Marii Resetării care urmăresc în plan imediat instalarea lui Joe Biden la Casa Albă, pe 20 ianuarie, s-au micșorat dramatic.

Citiți VIOLENȚELE au fost regizate ca în 18 februarie 1990. CONGRESUL SUA ASALTAT DE PROTESTATARI PRO-TRUMP. Donald Trump: „Mike Pence nu a avut curajul să facă ceea ce ar fi trebuit să fie făcut pentru a proteja țara și Constituția noastră"

Vedeți și Ion Cristoiu de vorbă cu Victor Roncea despre lovitura de președinție din Statele Unite și cum a fost în România pe 18 februarie 1990. Scopul deturnării mitingului pro-TRUMP - ștampila de EXTREMIȘTI pentru trumpiști și validarea rapidă a lui BIDEN