ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministerul Sănătății, condus de incompentul pui de turnător și nepot de securist Vlad Voiculescu, se află într-o veritabilă campanie de propagandă de tip comunist. Săptămâna care a trecut, pe 12 ianuarie, ne-a (dez)informat mincinos că în urma vaccinării în masă din România nu a avut loc nici un caz de reacție adversă gravă. Cu o excepție. Ignorată total. Mortul de la Mangalia.

Cu doar o zi înainte, pe 11 ianuarie, ActiveNews publica o anchetă publicistică cu detalii exclusive despre acest caz: EXCLUSIV. Cum a murit după vaccinul Pfizer/BioNTech asistentul de la Sanatoriul Balnear din Mangalia, primul caz de deces din România, mușamalizat. Îl chema Sorin Săvulescu și anul acesta împlinea 49 de ani. Cine răspunde?

Știrea fusese relatată de ActiveNews, citând Antena 3, încă de pe 8 ianuarie.

Informația a fost publicată pe 8 ianuarie și în presa locală, ca și de alte publicații și televiziuni.

Nu se poate spune că Ministerul nu a știut. Un bărbat cu pregătire medicală, de 49 de ani, fără probleme cunoscute cu inima, a murit de infarct la nici 48 de ore de la administrarea vaccinului. Ministerul USRPLUS-ist îngroapă cazul prin ignorare publică. Așa a început și guvernarea comunistă.

PS: O altă mo(n)stră de campanie retard-comunistă de la Ministerul Sănătății, imediat sub video.