ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bărbatul de 56 de ani lovit de Monica Macovei în urmă cu două săptămâni se află încă internat la Terapie Intensivă la Spitalul Floreasca din București, transmite Libertatea. Cu toate aceste Parchetul pare să fi pus batista pe țambal pentru că nu se află absolut nici o informația despre derularea anchetei.
 

„Este încă internat la Terapie Intensivă, dar este conștient, este cooperant și se pare că are o evoluție favorabilă”, au precizat surse medicale pentru LIbertatea. 

Potrivit informațiilor ziarului, motociclistul accdientat de Monica Macovei ar putea să fie mutat de la Terapie Intensivă pe secție, în câteva zile, dacă starea de sănătate se va menține favorabilă.

Bărbatul grav rănit, în vârstă de 56 de ani, este fost cadru MAI – a lucrat în ISU – și este pensionat. El a fost adus în stare gravă la Spitalul Județean Constanța în după-amiaza zilei de 8 octombrie, ulterior a fost operat și transferat la Spitalul Floreasca din București pe 11 octombrie, conform sursei citate.

Pe Facebook, Monica Macovei a scris că motociclistul „a intrat din plin în aripa stângă a mașinii” și că ea nu a intrat pe contrasens.

La comentariile critice ale unor utilizatori ea a răspuns ca o agentă 007 afirmând că a avut o viteză de „cel mult 70 km/oră” și că „reflexele cresc odată cu experiența”, iar ea conduce „preventiv mai bine decât la 34 de ani” (foto capturi mai jos).
 
„Reflexele cresc odata cu experienta. Am reflexe si conduc preventiv mai bine decit la 34 ani. Nu ma cunoasteti. Inotati in mare la 8-10 grade o ora cel putin? alergati minimum 2 km/zi? skiati pe pirtii "negre? va scufundati?”, a scris fosta ministră a cărei versiune de basm este contrazisă de rapoartele experților și de Poliție.