ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De două ori Mr. Universe, actorul și culturistul Michael „Mike” Mitchell, cunoscut și din „Breaveheart” și „Gladiatorul”, a decedat în Turcia, după a treia doză de vaccin, la doar 65 de ani.

Era un om liber, care călătorea cu propriul yacht clasic, din lemn, pe mare, împreună cu soția sa, Denisse, după cum s-ar fi putut vedea în filmările de pe contul său de Facebook, dacă nu ar fi fost restricționate începând de azi. Probabil a căzut pradă manipulării că așa - „fully vaccinated”, după cum s-a exprimat - va călători liber. Însă la câteva zile după a treia doză a suferit un atac de cord care i-a fost fatal. Coincidența este macabră. Întreaga istorie ne-a făcut să declarăm această tragedie drept Știrea tristă a lunii.

Detalii la MIKE MITCHELL, celebrul actor din filmele BRAVEHEART și GLADIATOR, a murit „din cauze naturale”, la o săptămână după ce fusese injectat cu a 3-a doză de vaccin anti-Covid. Avea 65 de ani. Presa turcă anunță că a făcut atac de cord