ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Scene dramatice au avut loc pe aeroportul  din Paris, unde sute de imigranți au creat zgomot masiv și s-au luat la bătaie în incinta aeroportului, la deportarea unui migrant din Franța, notează Freepressjournal, citat de Știripesurse.

Videoclipul acestui incident a devenit viral pe rețelele de socializare. Deși, detaliile exacte ale incidentului nu pot fi deduse din ceea ce este surprins în videoclip, se vede că există o mulțime uriașă de pasageri furioși care țipă, strigă și arată o agresivitate masivă. Potrivit rapoartelor, migranții protestau împotriva deportării unui bărbat care era trimis înapoi din Franța.

În videoclip se poate observa că aproximativ 25 de pasageri își demonstrează agresiv punctul de vedere, ducând la ciocniri violente. Deși nu se poate stabili din videoclip dacă cine atacă de fapt pe cine, dar videoclipul a surprins altercații fizice și atacuri, oferind o imagine completă haotică a ceea ce se întâmplă.

Migrația persoanelor fără adăpost este o problemă de îngrijorare pentru Franța de ceva vreme. Sute de oameni migrează din diferite părți ale lumii în Franța, adăugându-se la necazurile primarilor locali, cărora le este greu să suporte afluxul imens.

Acest lucru vine la două săptămâni după ce un raport al organizației France24 News a declarat: „Serge Grouard, primarul de dreapta al orașului Orleans din centrul Franței, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la sosirea a până la 500 de migranți fără adăpost în orașul său de 100.000 de oameni, fără știrea sa în prealabil. "

Se pare că Parisul este o locație foarte căutată pentru migranții fără adăpost, care provin în mare parte din Africa, Asia de Sud sau Orientul Mijlociu. Sute de migranți care sosesc în Franța cer cazare de urgență pe termen scurt. Cu toate acestea, nu există suficient spațiu pentru a găzdui afluxul imens de migranți. Autoritățile franceze se confruntă cu momente dificile în gestionarea mulțimii care încă își construiesc propriile case temporare pe drumuri dacă li se refuză cazare oficială.
 
VIDEO: