ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sute de protestatari australieni au manifestat zi și noapte împotriva controversatului proiect de lege al premierului Andrews, care i-ar acorda acestuia puteri excepționale, petrecând a treia noapte la rând pe treptele Parlamentului statului Victoria din Melbourne, cerând ca legislația pandemică nou-propusă să fie anulată, informează MSN News.

Ținta protestului este proiectul de lege al guvernului Andrews, care i-ar permite premierului să declare oricând o „stare de pandemie”, activând astfel puterea ministrului Sănătății de a emite „ordine pandemice” ample, care ar putea restricționa circulația, explică new.com.au.

„Nu voi fi descurajat din eforturile pe care le fac pentru a menține fiecare familie în siguranță”, a declarat miercuri premierul Daniel Andrews, potrivit SBS News, sfidând poporul.

VIDEO de la manifestație: