ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Europarlamentarul Maria Grapini (PPU) a afirmat luni în cadrul unei emisiuni găzduite de televiziunea Antena 3 că strategia de combatere a pandemiei a fost un eșec. Ea a recunoscut că a fost dublu vaccinată și, cu toate acestea, a făcut boala câteva luni mai târziu. Concluzia sa este că și vaccinații trebuie testați, pentru că se pot infecta și pot transmite virusul. Ea a condamnat strategia ministerului userist al Sănătății de a marșa exclusiv pe achiziționarea de vaccinuri Covid, ignorând total prevenția, tratamentele și medicamentele. Iată câteva declarații memorabile:

„Dacă ar trebui să dăm o definiție a tupeului, ar trebui să-l numim Cioloș!”

„Eu am fost vaccinată de două ori și la 5 luni m-am infectat. Vaccinarea singură nu rezolvă nimic. Ați băgat România în mormânt. Aveți pe conștiință morții!”

„Această pandemie poate fi întreruptă asigurând tratament ușor, antivirale pentru cei cu forme ușoare, testat și izolat, testat și vaccinații și asigurate medicamente!”

Mai multe, în filmarea de mai jos: