ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mașinile cu anunțuri de vânzare, care stau cu lunile pe trotuarele din Capitală, ar putea fi ridicate. Este o nouă măsură, la care se gândesc cei din primărie, pentru a aerisi un pic spațiile destinate pietonilor. Proprietarii care au mașini de vânzare le vor putea expune doar în târgurile auto.


Printre mașinile care zac cu lunile sau chiar anii pe trotuar sunt cele care au în geam afișe pe care scrie "de vânzare". În curând, acestea vor putea fi găsite doar la târgurile auto și în alte spații autorizate.

În acest moment, există deja cadru legal care permite ridicarea autoturismelor staționate sau parcate în zone interzise. Numai că primarii de sectoare din București au declarat că nu vor să recurgă la o asemenea măsură, conform TVR. În plus, în București, lipsa locurilor de parcare este o problemă notorie.