ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am raspuns unei provocari si in aceasta seara am analizat datele oficiale, prezentate de Eurostat, in privinta excesului de mortalitate inregistrat in Europa in perioada 2020-2022. Sursa datelor utilizate de mine in aceasta analiza o gasiti aici :


In tabelele de mai jos gasiti prezentata media excesului de mortalitate, la nivelul Europei, pentru fiecare an din perioada 2020-2022. Mentionez ca am utilizat metoda de calcul a mediei cronologice simple in 2 pasi deoarece avem de a face cu o serie cronologica de date.

Va rog sa observati diferentele semnificative ale excesului de mortalitate care au aparut, la nivelul anului 2022, intre Romania si cele mai vaccinate tari, situatie ”inexplicabila” la nivel oficial din moment ce cetatenii celor mai vaccinate tari ar fi trebuit sa fie ”protejati” de multiplele doze de vaccin experimental care le-au fost injectate pe motiv de covid. Ramane de vazut daca aceasta evolutie ”surprinzatoare” (pentru unii) va continua si in anii care urmeaza.

”Ne vaccinam si scapam!”, asa ni s-a comunicat pe toate canalele oficiale si in mass-media centrala.

Prezint in continuare media excesului de mortalitate inregistrat in Europa in anul 2020.
 
 


In cele 2 tabele de mai jos prezint media excesului de mortalitate inregistrat in Europa in anul 2021.
 



In urmatoarele 2 tabele gasiti prezentata media excesului de mortalitate inregistrat in Europa in anul 2022.
 
 


Indraznesc sa sper ca orice persoana ONESTA va continua sa isi puna intrebari legate de aceste vaccinuri experimentale de tip ARN mesager ”sigure si eficiente” si sa caute raspunsuri la intrebari.

Rog persoanele mai bine pregatite profesional decat mine sa efectueze propria analiza statistica a acestor date si, daca vor considera ca am gresit in aceasta analiza, sa ma anunte acest lucru (si sa imi ofere argumentele care sa sustina ideea ca as fi gresit) la adresa de e-mail george.stoian@gmail.com. Daca am gresit si mi se ofera argumentele care sa sustina acest lucru, atunci voi face corecturile de rigoare la acest articol.

Dumnezeu sa ne ajute pe toti, se pare ca avem din ce in ce mai multa nevoie de ajutorul Lui daca ne gandim la ceea ce s-ar putea intampla in anii care vin ca urmare a injectarii oamenilor cu vaccinurile experimentale ”sigure si eficiente” de tip ARN mesager!
 

Stoian George Daniel/ Luptă pentru viață