ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Agenția Mediafax a obținut întreg dosarul penal al premierului Florin Cîțu, în urma unei solicitări oficiale. Dosarul dezvăluie publicului faptele și mărturiile, în ordine cronologică.

În documentele de mai jos este precizat, totodată, și faptul că premierul Cîțu a plătit o amendă de 1950 de dolari, nu puțin peste 1000, cum aprecia el, și, mai mult, faptul că, premierul a acceptat să intre intre în programul Drinking Drivers, după ce a fost amenințat cu un mandat de arestare. Detalii, mai jos!
 
„Din documentele publicate de mediafax rezultă că_Cîțu avea o alcoolemie de 0,161 la mie. Nu era doar beat mangă, era aproape în comă alcoolică. Mai rezultă că mergea în slalom haotic pe drumul public și creștea sau reducea nevrotic viteza. Bine că era ora 2 noaptea, că altfel ... ”, a comentat Gheorghe Piperea.
 
 
 
 
 
Continuarea AICI