ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Campania Coaliției pentru Familie, de revizuire a Constituției în vederea protejării familiei, este susținută și de medici și profesori universitari din Timișoara.  Aceștia consideră un copil are nevoie de stabilitate și de o familie formată din mamă și tată, motiv pentru care nu sunt de acord cu mariaje între persoane de același sex.
 
Medici de familie, ginecologi, dermatologi sau sexologi, profesori universitari s-au reunit la sediu Academiei Române din Timișoara pentru a spune că dezaprobă căsătoriile între persoane de același sex și doresc revizuirea articolului 48 din Constituția România care definește căsătoria,  informează pressalert.ro.

Acțiunea a fost inițiată de "Coaliția pentru Familie”,  mișcare civică deschisă celor care împărtășesc valorile familiei. Potrivit reprezentanților coaliției, până în acest moment au fost strânse peste 100.000 de semnături în județul Timiș pentru schimbarea Constituției.

"Copiii au nevoie de stabilitate. Doar o familie formată din bărbat și femeie dă posibilitatea copiilor să aibă o mamă și un tată. Copiii învață din ceea ce văd, nu din ceea ce aud, de aceea consider că este de datoria noastră, ca părinți, să fim foarte atenți la ceea ce văd copiii noștri în familie și în societate. Facem acest lucru pentru copiii noștri, pentru viitorul nostru”, a afirmat Claudia Albulescu, președinte al "Coaliției pentru Familie” Timiș. 

”Trebuie să ne unim în jurul credinței noastre, a moralei creștine și să nu permitem ca să fie distrusă unitatea care înseamnă familia morală, căsătoria între un bărbat și o femeie. Doar așa societatea noastră va fi acolo unde trebuie”, a spus, la rândul său, medicul ginecolog Ionel Cioată.