ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, a declarat, sâmbătă, că anul 2016 a avut o importanță deosebită pentru consolidarea parteneriatului strategic, afirmând că 2017 va fi unul cu oportunități deosebite pentru că atât America, cât și România vor avea un nou guvern.

„Anul 2016 a fost de o importanță deosebită, inclusiv, pentru parteneriatul strategic dintre România și Statele Unite. Cred cu tărie că relația noastră bilaterală, cea dintre România și SUA nu a fost niciodată mai puternică”, a declarat ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, într-un mesaj video postat pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA la București.
 
Diplomatul american spune că anul 2016 le-a oferit lui și soției ocazia de a calatori mult prin România, de la Putna la Cetate, de la Constanța la Oradea.
”Am vizitat de asemenea parcurile naționale din Apuseni, Bucegi și Vânătorii în Neamț. În timpul acestor călătorii am fost încântați de frumusețea României și de căldura, ospitalitatea și generozitatea tuturor celor cu care ne-am întâlnit, în toate locurile pe care le-am vizitat”, continuă diplomatul.


„Acum începem un nou an. 2017 va fi un an cu oportunități deosebite pentru că America va avea un nou guvern și România va avea un nou guvern. Acest lucru pune practic o mare responsabilitate pe umerii mei și pe umerii echipei mele de la ambasadă, pentru a face tot ce putem să întărim în continuare Parteneriatul strategic SUA-Romnânia”, a mai spus oficialul american.