ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mihai Gheorghiu, Președintele comitetului de inițiativă cetățeneasca a Coaliției pentru familie, a reacționat după decizia dată astăzi de Curtea Constituțională, care a avizat inițiativa constituțională care definește căsătoria ca uniunea dintre un bărbat și o femeie.
 
Gheorghiu apreciază că decizia CCR este "o victorie a democrației împotriva asaltului ideologic ignar" și solicită Parlamentului să dezbată de urgență și să aprobe proiectul de revizuire a Constituției, astfel încât, o dată cu alegerile din toamnă, să fie organizat și referendumul.
 
Iată reacția Președintelui comitetului de inițiativă cetățeneasca a Coaliției pentru familie, acordată în exclusivitate pentru ActiveNews:

"Decizia de astăzi a Curții constituționale este o victorie a democrației împotriva asaltului ideologic ignar. Proiectul nostru de lege pentru revizuirea Constituției României în sensul definirii constituționale a căsătoriei și familiei merge astfel mai departe. Așteptăm ca Parlamentul României să dezbată neîntârziat proiectul de lege și să-l aprobe, astfel încât să putem ajunge la referendum odată cu alegerile generale din toamnă", a spus Mihai Gheorghiu, Președintele comitetului de inițiativă cetățeneasca a Coaliției pentru familie.