ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mihai Târnoveanu de la Calea Neamului se solidarizează cu Starea de Libertate și explică de ce va merge sâmbătă la București, în Piața Uiversității, la protestul împotriva politicilor liberticide croite pe spinarea pandemiei (vaccinarea obligatorie, restricții pentru nevaccinați, pașapoarte de vaccinare șamd): 

„Venim sâmbătă la București pentru ca, împreună, să încercăm să oprim valul 4 de minciună care se pregătește să vină din septembrie împreună cu vaccinarea mai mult sau mai puțin obligatorie care, dacă va începe cu obligativitatea vaccinării medicilor, atunci fără discuție se va extinde și la profesori, iar următorul pas va fi obligativitatea vaccinării copiilor, de la cel mai mic până la cel mai mare!
 
Deci, refuzăm valul 4 al minciunii, care ne amenință atât copiii, cât și întreaga economie națională. Aici este vorba de care pe care: ori noi, ori valul 4! Deci, ori valul 4 va exista, ori noi vom exista! La un loc nu se va putea, pentru că nu vom putea trece de toamna și de iarna asta dacă economia este din nou, și mai puternic, pusă la pământ, dacă ni se închide iar viața socială, dacă ni se închide iar viața religioasă

Pur și simplu refuzăm să mai trecem prin încă un experiment sinistru ca acela de anul trecut! De aceea venim la București. Nu va fi ultima dată, probabil că vor mai fi multe proteste, probabil că prin septembrie-octombrie vor fi proteste mari pentru că atunci factorii de putere vor încerca să introducă din nou restricții și vor pune presiune foarte mare pe vaccinare. 

Adunarea de sâmbătă este un prim pas, este un semnal de alarmă, vrem să le spunem încă de pe acum că nu vor reuși să pună din nou lanțul pe noi, pentru că din ce în ce mai mulți români s-au trezit!”, a explicat joi Mihai Târnoveanu în intervenția sa telefonică la emisiunea „Starea de Libertate”, moderată de Pompiliu Diplan la Nașul TV.
 
În continuarea acestor afirmații, liderul Calea Neamului a scris și pe Facebook o descriere a evenimentul de sâmbătă de la București:

„Protest! Oprim „valul 4” de minciună!

Sâmbătă, ora 16, Piața UNIVERSITĂȚII, Starea de Libertate organizează un protest împotriva noului val de restricții din septembrie, împotriva planurilor de vaccinare obligatorie! Dacă se va începe cu medicii și asistentele, se va continua cu profesorii și, cel mai grav, cu elevii, de la cei mai mici la cei mai mari! 

Economia duduie de datorii, cele mai mari din istoria României, încă o perioadă de restricții o va pune definitiv la pământ. 

Trebuie să dăm încă de pe acum un semnal puternic acestei puteri că toate planurile ei se vor opri în zidul rezistenței oamenilor liberi din această țară. 

Proteste similare se vor organiza în toată Europa, deja în unele țări dictatura se reinstaurează după o foarte scurtă pauză, ceea ce se va întâmpla și la noi de nu vom lua de pe acum atitudine. 

La București, așadar! Piața Universității, ora 16. Rămânem liberi!

Jos dictatura!”, a încheiat Mihai Târnoveanu la Nașul TV.
 
Iată ce spune și Pompiliu Diplan, organizatorul mitingului pentru Libertate de la București: