ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Crosele jos! „ținutul secuiesc” nu există! 

Cerem excluderea ministrului Tanczos Barna din Guvern și retragerea titulaturii de echipă națională, lotului actual de hochei care nu mai poate reprezenta România, descalificându-se în acest sens, odată cu intonarea imnului „ținutului secuiesc” în locul Imnului Național al României, la campionatul mondial de hochei. Se cere demisia sau demiterea tuturor coordonatorilor ei.

Citiți AFRONT PENAL ANTI-ROMÂNIA: Hocheiștii din Naționala României în loc să intoneze „Deșteaptă-te, române”, au cântat imnul așa-zisului Ținut Secuiesc la meciul cu Ungaria. Ministrul Mediului, Tanczos Barna (UDMR), s-a aflat în galeria ungurească

Echipa nu si-a bătut joc doar regulamentele sportive, ci și de legile în vigoare din România, încălcând în mod grav Constituția, prin promovarea autonomiei pe criterii etnice, fapt ce aduce atingere siguranței naționale a statului român.

Prezența ministrului Tanczos Barna în galeria Ungariei reprezintă de asemenea o gravă ofensă adusă țării noastre, acesta fiind obligat să poarte rangul de demnitar al statului român indiferent de conjunctura în care se află, cu atât mai mult în această situație.

Tovarășul Barna și hocheiștii nu se aflau la o bere cu băieții într-o crâșmă retrasă din Miercurea-Ciuc, după meci, unde să cânte „pofta inimii”, vorba unei manele, ci la o competiție oficială de nivel mondial unde reprezentau România.

Când sunt pe stadion, atât tov. Barna cât și sportivii, trebuie să stea drepți și să cânte cu voce tare, dacă se poate fără lacrimi de tristețe, Imnul Național al României, altfel, trebuie să plece, sau să se joace cu crosele prin Ungaria. Atât timp cât reprezintă România nu au voie să se joace cu autonomia.

Astfel de manifestări ilegale întâlnim în Transilvania nu numai la sportivii hocheisti, ci și la handbal sau fotbal, este așadar un mod de lucru, ce releva de fapt o gândire a unei mase largi de oameni simpli care locuiesc mai ales în Covasna, Harghita, Mureș, dar și în Satu Mare sau Cluj.

Ideea că doar liderii UDMR și ai altor formațiuni sustin autonomia este falsă, acest concept fiind agreat de majoritatea susținătorilor lor, mai ales din primele trei județe mai sus menționate. Liderii nu ar putea rezista fără să fie agreați de oamenii de rând care au aceeași mentalitate cu a lor, de aceea atunci când mergeți prin centrul României vă veți descurca cu greu în limba română, mai ales atunci când nu cereți doar kurtosi-colaci și cazare ca turiști ci mergeți și cu un steag tricolor românesc după voi sau vreti (cea mai mare ”greseală”) să cumpărați o casă sau un metru pătrat de pământ.

„Turistul este bun la noi” că aduce bani, că doar lasă bănuțul și nu rămâne, să ne strice „procentul”. Cam așa gândesc și acționează. Mulți mă cred „șovin” sau „extremist”, dar poate „întâmplarea” cu echipa „națională” de hochei vă dă puțin de gândit, din când în când, adevărul se relevă într-un mod în care nu poate fi contrazis. Din când în când, cu diverse ocazii, mediatizate intens pentru că sunt ”spectaculoase” si nu pot fi ascunse, răzbate spre întreaga țară informația că în Inima Țării „ceva” nu este în regulă, și chiar nu este în regulă deloc.

Crosele jos, băieți, Harghita, Covasna, Mureș, Pământ Românesc!

Cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului nostru!

De Înălțarea Domnului, Ziua Eroilor, Prezent la Valea Uzului.