ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Susținătorii lui Trump au vandalizat sediul Partidului Democrat din Portland în ziua învestirii lui Joe Biden”, a titrat DIGI 24 TV pe 20 ianuarie, după cum stă dovada în captura noastră de ecran și în link-ul rămas intact: https://www.digi24.ro/stiri/externe/sua/sustinatorii-lui-trump-au-vandalizat-sediul-partidului-democrat-din-portland-in-ziua-investirii-lui-joe-biden-1438087.

În realitate era vorba de militanți ANTIFA, după cum a relatat TOATĂ PRESA AMERICANĂ.

La sesizarea cititorilor ActiveNews, editorul mincinos al știrii a eliminat până la urmă faptul că delicvenții ar fi fost susținători ai lui Trump dar nici până acum postul miliardarului maghiar Zoltan Teszari nici nu și-a cerut scuze pentru minciună și nici nu a redat ultrior informația corectă, referitor la apartenența atacatorilor la gruparea anarhistă de extremă-stânga ANTIFA, după cum a informat chiar Poliția din Portland (foto cu trei dintre „susținătorii lui Trump” reținuți, mai jos). 

„Susținătorii lui Trump”: