ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Peste 2.500 de militari și specialiști, cu 360 de mijloace tehnice, din Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informații, Serviciul de Protecție și Pază, Serviciul de Telecomunicații Speciale, Administrația Națională a Penitenciarelor și Poliția Locală București vor participa marți, 1 Decembrie, începând cu ora 11:00, la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naționale a României, în Piața Constituției din București, informează Ministerul Aparării Naționale.

Militarilor români li se vor alătura detașamente de militari din Bulgaria, Polonia, Republica Moldova, Statele Unite ale Americii și Turcia.

Cu ocazia Zilei Naționale a României se vor organiza ceremonii militare și religioase de depunere de coroane de flori în garnizoanele din țară unde sunt dislocate mari unități și unități militare.

Mijloacele tehnice, militarii și specialiștii au început deja antrenamentele pentru evenimentul dedicat Zilei Naționale a României.

Vezi aici galeria foto

Foto: Anca Ciornei