ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Institutul Cantacuzino a primit finanțare din partea Ministerului Cercetării și Inovării și până la sfârșitul anului susținerea va continua, a anunțat, luni, ministrul Șerban Valeca, cu prilejul ceremoniei oficiale de deschidere a Congresului Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila" - "Perspective interdisciplinare”, anunță Agerpres.

„Aș dori să spun câteva cuvinte despre susținerea pe care ministerul nostru o acordă atât institutelor naționale — și aici mă refer la mult mediatizatul caz Institutul 'Cantacuzino': ministerul nostru, prin Programul Nucleu, i-a acordat o tranșă și până la sfârșitul anului susținerea va fi în continuare. Probabil că Ministerul Sănătății va reuși să demareze un program de investiții pentru demararea producției de vaccinuri", a declarat Valeca, ministru al Cercetării.

La începutul acestei luni, ministrul Sănătății, Florian Bodog a declarat că dorește realizarea unei linii de producție de capacitate mare pentru vaccinuri la Institutul Cantacuzino.