ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un nou vaccin anticovid este acum disponibil în farmaciile din SUA, iar CDC îl recomandă pentru toate persoanele, inclusiv pentru bebelușii care au împlinit 6 luni, informează The Defender.

Dr. Joseph Ladapo, așa numitul Chirurg-general din Florida - respectiv Ministrul Sănătății statului american -, a vorbit pentru Fox News Digital despre îngrijorările sale legate de vaccinul COVID actualizat. "Este pur și simplu o idee cu adevărat teribilă", a spus Ladapo. CDC "face acest tip de recomandare în absența dovezilor". Este anti-uman, a mai spus el.

Prin "dovezi", Ladapo se referă la studiile clinice, care nu au fost efectuate pentru noul vaccin. "FDA și CDC ar fi putut să oblige Pfizer sau Moderna să efectueze studii clinice - este ceva ce se poate face în totalitate - și nu au făcut-o", a precizat el.

Pe lângă riscul rar de miocardită - inflamația mușchiului cardiac - Ladapo și-a împărtășit îngrijorarea cu privire la alte efecte secundare potențial periculoase ale vaccinului.

Un alt risc potențial al noului vaccin COVID, potrivit lui Ladapo, este faptul că mai multe studii l-au asociat cu prezența proteinei spike în organism, până la șase luni după injectare.

Ladapo a citat un studiu din 2022 condus de UCLA și Universitatea din Maryland - publicat în revista Vaccine - care a constatat că există un risc cu 16% mai mare de evenimente adverse grave la beneficiarii de vaccin cu ARNm.
 
Fortune a raportat:

În rândul adulților din SUA, 52% dintre ei spun că "probabil" sau "cu siguranță" nu vor primi noul vaccin COVID-19, potrivit celui mai recent sondaj KFF (Kaiser Family Foundation) COVID-19 Vaccine Monitor.

În schimb, 23% dintre adulți plănuiesc "cu siguranță" să se vaccineze - în timp ce alți 23% "probabil" îl vor face. Sondajul, care a fost realizat între 6 și 13 septembrie, a chestionat 1.296 de adulți din SUA prin sondaje online și telefonice.

În ceea ce privește administrarea noului vaccin copiilor, mai mult de jumătate dintre părinți spun că "probabil" sau "cu siguranță" nu vor face acest lucru - în ciuda faptului că CDC îl recomandă pentru copiii cu vârsta de 6 luni și mai mult.

În ceea ce privește alte boli - inclusiv rujeola, oreionul și rubeola - majoritatea adulților (68%) și a părinților (55%) susțin obligativitatea vaccinării copiilor sănătoși, a arătat KFF.

Cu toate acestea, 43% dintre părinți și 31% dintre adulți consideră că vaccinarea copiilor ar trebui lăsată la latitudinea părinților.