ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lucrurile s-au schimbat în Ministerul Transporturilor și relația cu companiile a devenit una foarte pragmatică, iar cine va mai da un termen nerealist va fi demis, a declarat, vineri, ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, la inaugurarea stațiilor de metrou Laminorului și Străulești.

„Un lucru este cert: lucrurile s-au schimbat în cadrul Ministerului Transporturilor și relația cu companiile a devenit una foarte pragmatică. În momentul în care se avansează un termen, este foarte important să se țină de acel termen, astfel încât să nu mai dezamăgim cu avansarea unor termene nerealiste și să nu putem pune în funcțiune anumite obiective de investiții, fie că vorbim despre metrou, fie că vorbim despre infrastructură rutieră. Toate termenele pe care mi le-am asumat de când am venit ministru, le-am respectat. Am spus că vom deschide 15 km pe Lugoj-Deva, am făcut-o, am spus că la sfârșitul lunii martie vom inaugura cele 2 stații, s-a întâmplat”, a spus Răzvan Cuc, preluat de Agerpres.

Ministrul a anunțat că, în cazul companiilor aflate în subordinea ministerului care vor mai da termene nerealiste de finalizare a lucrărilor, vor exista repercusiuni.

„Tot ce vă vor spune de acum directorii din companii (n.r. - companiile aflate în subordinea ministerului) vor avea la bază termene realiste. Dacă cineva va mai da un termen nerealist, cum a fost în cazul Companiei de Drumuri cu lotul 2 al autostrăzii Lugoj-Deva, va fi demis. Termenele sunt asumate”, a precizat Răzvan Cuc.

Stațiile de metrou Laminorului și Străulești, aflate pe tronsonul Parc Bazilescu - Lac Străulești, Magistrala 4, în zona de nord-vest a Capitalei, au fost deschise vineri, începând cu ora 14.

Secțiunea de metrou Laminorului - Străulești are în total o lungime de 2,1 kilometri. Proiectul de investiții este compus din extinderea rețelei cu cele două stații Laminorului și Străulești și realizarea unui depou intermodal și a parcării Străulești, potrivit comunicatul transmis de Ministerul Transporturilor.