ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Printre cei aproape 75 de mii de oameni care au petrecut în a treia seară la UNTOLD, s-a numărat și Lucian Bode, numit recent și ministru interimar al Justiției. Acesta a fost surprins în timpul unei discuții, însă fără a purta masca de protecție, transmite A3.

Cu o zi înainte, premierul PNL Florin Cîțu se isterizase în felul următor pe pagina sa Facebook de propagandă ieftină:

Regulile sunt aceleași pentru toți! Cine crede că e deasupra legii doar pentru că este parlamentar, se înșală! Vreau să văd că autoritățile statului își fac treaba și îi amendează pe parlamentarii AUR care nu au purtat mască ieri în Parlament. Nu există nicio scuză!

Circul pe care l-am văzut ieri în Parlament, cu aleși care nu respectă reguli în plină pandemie și cred că doar dacă țipă și bruschează un alt deputat din Parlament își impun punctul de vedere, ar trebui să îi facă pe cei de la USRPLUS să își dea seama, în al 12-lea ceas, ce greșeală fac.

Dacă nici lucrurile astea nu îi determină pe membrii USRPLUS să se dezică de liderii partidului, nu știu ce ar mai putea să o facă. Le cer să se gândească bine, pentru că nu ne putem permite această criză politică.”

Mai jos, cum se respectă regula „cu mască” la Untold: