ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


7.000 de copii din județele Moldovei, care provin din familii nevoiașe, au primit îmbrăcăminte, încălțăminte și toate cele necesare, în cadrul unui proiect derulat pentru sărbătoarea Crăciunului de preotul ieșean Dan Damaschin. Într-un mesaj postat pe Facebook, părintele Damaschin a transmis un mesaj de mulțumire către toți cei care au sprijinit campania sa . „Grăuntele DE IUBIRE este fericirea a 7000 de copii minunați, este minunea jertfelniciei dumneavoastră, a miilor de oameni buni, uniți în același crez „CU DUMNEZEU , ÎMPREUNĂ , FACEM OAMENI MARI!", este revărsarea Harului Pruncului Iisus prin neprihănire, bunătate și smerenie peste o nouă lume”, spune părintele Dan Damaschin.
 
Întrebat de jurnaliștii de la site-ul DCNews cum a reușit și de această dată să ducă la bun sfârșit această campanie, părintele Dan Damaschin, care nu e la prima acțiune de acest gen, a spus cu modestie, că este doar un om „care a fost rânduit de Dumnezeu să se afle într-un loc cu foarte multe persoane încercate”, fiind nevoit să găsească soluții la problemele lor.

„Această mobilizare a oamenilor noștri și o promovare cuviincioasă cu privire la faptul că este cineva care ajută mame și copii a făcut să ajungem, cu teamă, la un număr de 7.020 de copii”, a explicat părintele.

„Sunt doar un om cu limite, care a fost rânduit de Dumnezeu să se afle într-un loc cu foarte multe persoane încercate, mame bolnave cu foarte mulți copii acasă, mame abandonate de soți chiar în cele mai grele clipe ale vieții, atunci când ar trebui să fie cel mai fericite, vorbim aici despre momentele sarcinii și nașterii. De asemenea, ne ocupăm de numeroase mame bolnave cu mulți copiii acasă, care trăiesc în sărăcie și alte cazuri asemănătoare. Pentru că Dumnezeu m-a rânduit să mă aflu într-o astfel de realitate mai grea, trebuie să găsesc și soluții față de problemele lor, pe lângă sfaturi duhovnicești și rugăciuni”, a spus preotul Damaschin.