ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aproximativ 6.000 de oameni au participat sâmbătă, în Piața Vasile Milea din centrul municipiului Pitești, la mitingul organizat de PSD Argeș pentru susținerea Guvernului Grindeanu. 

Oamenii au purtat steaguri tricolore și drapele ale Uniunii Europene, dar și pancarte prin care își exprimau susținerea pentru actualul guvern. „Votul meu contează", „Luați mâna de pe Guvern" și „Iohannis, fii președintele tuturor românilor" sunt doar câteva dintre mesajele transmise de participanții la miting. 

După începerea manifestației, participanții au intonat Imnul național, iar la final s-au prins într-o Horă a Unirii. 

La acțiune au luat parte piteșteni, cetățeni veniți din alte localități ale județului, dar și parlamentari și aleși locali social-democrați. Mai mulți parlamentari, primari și consilieri județeni s-au adresat mulțimii de pe scena din Piața Vasile Milea, cerând respectarea votului românilor de la alegerile parlamentare și aplicarea programului de guvernare al PSD. 

Mitingul a durat mai puțin de două ore și s-a încheiat fără incidente. 

PSD Argeș a anunțat că organizează sâmbătă, la Pitești, un miting de susținere a Guvernului Grindeanu, la care sunt invitați să participe toți cei care doresc aplicarea programului de guvernare. 

Acțiunea a fost programată între orele 17,00 și 19,00, în Piața Vasile Milea din centrul municipiului Pitești. 

"Este un miting autorizat, dedicat tuturor argeșenilor, nu numai pentru membrii și simpatizanții PSD, ci pentru toți cei care vor să se respecte programul de guvernare. Mesajul nostru este de stabilitate, solidaritate și unitate. În continuare, sperăm că putem trăi împreună, în țara noastră. România este a tuturor românilor și nu trebuie divizată de dispute politice și diferențe de opinie. Milioanele de voturi primite în 11 decembrie ne obligă să aplicăm proiectul de guvernare", se spune intr-un comunicat transmis de PSD Argeș.