ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Florinel Răduțu Avasiloaie, primarul comunei Ilișești, județul Suceava, s-a prezentat, ca în oricare altă zi, la primărie, pentru a-și îndeplini datoriile funcției. În aceeași zi, miercuri, primarul trebuia să participe la o ședință la Suceava, însă, pentru că nu s-a simțit bine, s-ar fi dus până acasă pentru a se odihni. Din nefericire, în timp ce se odihnea a făcut un infarct, prezintă Monitorul de Suceava.
 
Primarul ar fi acuzat de câteva zile dureri în piept, dar nu a mers la medic, iar în ziua fatidică a plecat de la primărie cu gândul că acasă se va odihni și îi va trece. Însă, din păcate, nici echipajul nu a reușit să-l salveze, relatează Botoșaninews

 
Primarul nu suferea de boli cronice, iar în prezent, era la al treilea mandat. În trecut a mai ocupat funcția de șef al Direcției pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală Suceava.