ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Constănțeanul Doru Ghimeș s-a stins din viață la 39 de ani, anunță Federația Română de Volei. Ghimeș a fost jucător la Tomis Constanța, dar și la alte echipe din țară, precum și din străinătate. Voleibalistul a făcut parte și din Naționala României.
 
El a evoluat de-a lungul timpului la echipele Arcada Galați, Dinamo, Știința Bacău, U Cluj, CSM Câmpia Turzii, CVM Tomis Constanța sau TuB Bocholt Germania, unde a jucat până în această vară, pe postul  de libero.

 (Doru Ghimeș, la clubul de volei al orașului Bocholt, Germania)

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulți oameni
 
„Lumea voleiului este din nou în doliu!

Cu mare durere anunțăm trecerea în neființă, la doar 39 de ani, a lui Doru Ghimeș, fost component al echipelor Arcada Galați, Dinamo, Știința Bacău, ”U” Cluj, CSM Câmpia Turzii, Tomis Constanța sau TuB Bocholt (Germania), acolo unde a jucat până în această vară pe postul care l-a consacrat, cel de libero. De asemenea, a făcut parte din lotul echipei naționale.

Originar din Constanța, Doru Ghimeș a fost unul dintre cei mai compleți voleibaliști ai generației sale, îmbinând perfect prestațiile excepționale din voleiul de sală cu cele din voleiul pe plajă, acolo unde a cucerit de mai multe ori titlul național, dar a câștigat și multe alte turnee interne sau internaționale. 

Dar el nu a fost doar un sportiv exemplar, ci și un om de o calitate extraordinară, mereu cu zâmbetul pe buze, gata să sară în ajutorul oricui avea nevoie, tată a doi copii pe care îi iubea ca pe ochii din cap și cărora le dedica tot timpul liber. 

Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace!”, a scris Federația Română de Volei
 
Fostul sportiv avea și următoarele postări pe pagina sa:
 
 
 
Ghimeș era căsătorit și avea doi copii. Dumnezeu să-l odihnească în pace!
 
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.