ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bărbat de 46 de ani, asistent medical la Spitalul de Recuperare din Iași, a murit subit. Bărbatul a căzut din picioare în sufragerie și s-a stins în mâinile medicilor care încercau să îl salveze, relatează BZI.

Tragedia s-a produs miercuri după-amiază. Bărbatul se afla în sufragerie când a căzut secerat. Soția sa a sunat de îndată la 112 să ceară ajutor. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, însă, din nefericire, nu s-a putut face altceva decât să se declare decesul. 
 
VIDEO:

 
„Polițiștii au fost sesizați despre faptul că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, a decedat în imobilul în care locuia. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt. De asemenea, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Trupul neînsuflețit al asistentului medical a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie.