ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un accident grav a fost surprins de camerele de supraveghere. Un șofer de camion a suferit un accident vascular cerebral (AVC) în timp ce conducea și a pierdut controlul vehiculului uriaș, care a ieșit de pe carosabil și a spulberat ce i-a ieșit în cale, de la mașini până la stâlpi de electricitate, transmite Impact.ro. Totul s-a întâmplat în comuna Lerești, județul Argeș.

Un accident rutier grav a avut loc în comuna Lerești din județul Argeș. Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul în care un camion a ieșit de pe carosabil, spulberând totul în calea sa. Vehiculul a lovit o mașină parcată, a dărâmat un stâlp de electricitate și s-a oprit într-un șanț.

Din primele informații șoferul camionului, un bărbat în vârstă de 37 de ani, ar fi suferit un accident vascular cerebral (AVC) grav în timp ce era la volan și a pierdut controlul mastodontului. A fost transportat la spitalul municipal din Câmpulung.

Vedeți și EXCLUSIV. FOTOGRAFIE și MĂRTURIE despre jandarmul de 36 de ani mort subit la o nuntă din Beiuș. GROAZĂ: Tânărul nu avea afecțiuni cardiovasculare și era într-o formă fizică foarte bună 

Bărbatul nu a suferit răni grave în urma accidentului, însă a ajuns în stare gravă la spital din pricina AVC-ului suferit, au transmis medicii.

Să ne gândim ce se putea întâmpla dacă pe trotuarul pulverizat se aflau copiii unei grădinițe. Sau dacă șoferul camionului era pilot de avion.

Până se apucă Parchetul General de investigat instigările la crimă și vătămări în masă poate nu ar strica niște avertismete publice. În locul celor cu „Se sufocă, ne imploră...” să vedem, de exemplu, panouri cu „ATENȚIE: CAD AVIOANE!”.

Citiți și Moarte suspectă în autobuz. Românii vor cădea ca muștele, așa cum am avertizat

VIDEO: