ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Am aflat cu profundă tristețe de plecarea la cele veșnice a medicului Mihaela Zgăbăruș.

Județul Vâlcea și comunitatea medicală au mai pierdut un specialist și un om deosebit.

Împărtășim suferința familiei sale, căreia îi transmitem sincere condoleanțe.

Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a anunțat președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, despre tânara doctoriță de 46 de ani, moartă subit.

Citiți și FULGER NEGRU: Cel mai bun profesor de religie din Sălaj a murit subit. Ionuț Ciocmărean avea doar 37 de ani

„Doliu în sistemul medical din Vâlcea. Doctorul homeopat Mihaela Zgăbăruș a murit în seara zilei de 28 mai, în urma ei lăsând multă durere în familie și printre toți cei care au cunoscut-o, a scris Vocea Vălcii.

„Nu pot sa cred… Un medic dedicat meseriei, un suflet blând și drag! Dumnezeu să vă odihnească în pace alături de îngeri!” este doar unul dintre zecile mesajele de condoleanțe de pe pagina de Facebook a medicului homeopat Mihaela Zgăbăruș.

„Ne-ai lăsat cu sufletele zdrobite în bucăți… Nu ți-am mulțumit îndeajuns pentru ceea ce ai fost și ce ai făcut pentru copiii săraci și bolnavi…. Voluntarii și angajații de la Asociația „Copii fără copilărie” din judetul Vâlcea îți sunt veșnic recunoscători! Dumnezeu să te primească în Împărăția Cerului!” este mesajul transmis de coordonatoarea asociației Sonia Iorga.

„Dumnezeu să o odihnească în pace! Drum lin în Lumină, medic și om frumos! Sincere condoleanțe familiei greu încercate!”

„Înmormântarea a avut loc la Cimitirul Cetățuia, miercuri, 1 Iunie, la ora 12.30.”, mai informează sursa citată.

Duminică, 29 mai, profesorul dr. Gheorghe Danci a trecut la cele veșnice la vârsta de 56 de ani, vestea căzând ca un fulger pentru familie, prieteni și apropiați.

Gheorghe Danci era un cadru didactic respectat, fost inspector de poliție și fost șef al Serviciului Pașapoarte.

Pe rețelele de socializare curg mesajele de condoleanțe.

Dumnezeu să-l odihnească! Sincere condoleanțe familiei!”

Citiți și EXCLUSIV. FOTOGRAFIE și MĂRTURIE despre jandarmul de 36 de ani mort subit la o nuntă din Beiuș. GROAZĂ: Tânărul nu avea afecțiuni cardiovasculare și era într-o formă fizică foarte bună

Și IPJ Maramureș a transmis un mesaj de condoleanțe pentru comisarul șef de poliție Gheorghe Danci:

„O profundă tristețe ne apasă în aceste momente, la plecarea în veșnici a dragului nostru coleg și camarad, comisar șef de poliție Danci Gheorghe.

Vestea neașteptată a decesului care nu i-a mai îngăduit să ajungă la momentul atât de apropiat al retragerii din activitate, ne-a cutremurat pe toți și va rămâne o pată în inimile noastre.

Ne luăm rămas bun de la un polițist dedicat, de la un OM de o înaltă ținută culturală, care, de la data de 01 martie 2007, de când ne-a devenit coleg, și-a îndeplinit atribuțiile cu mult profesionalism, cu pasiune și ambiție, fiind un model pentru colegii din Centrul Operațional al Serviciului Cabinet și pentru toate cadrele Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș.

Zâmbetul, voioșia și energia sa vor dăinui etern în amintirea și inimile noastre.Suntem alături de familia îndoliată și încercată de greu!

Drum lin! Vei rămâne etern în inimile noastre!”.

Înmormântarea a avut loc miercuri, 1 iunie, la ora 13.00, la Capela din Tăuții Măgherăuș (Str. 22, în spate la Primărie), a anunțat DirectMM.

„Pentru cei care l-au iubit pe soțul meu, Comisar șef, dr. Gheorghe Danci și doresc să ne fie aproape în aceste momente atât de grele, anunțăm ca priveghiul va avea loc luni 30.05.2022, ora 17.00 și marți 31.05.2022, ora 18.00 la Capela din orașul Tăuții Măgherăuș, iar înmormântarea va avea loc miercuri, 01.06.2022 la ora 13.00 la aceeași Capelă!”, anunță pe pagina de socializare soția îndoliată, Laura Danci, citată de eMaramureș.

„S-a stins Nicu Cîrciumărescu! Este doliu in BCR – Târgoviște, în aceste zile…

Am pierdut un OM mare, un om drag, un coleg deosebit și un lider remarcabil - NICU CÎRCIUMĂRESCU, au anunțat foștii săi colegi.

Ne-a parasit discret...”, a titrat Gazeta Dâmboviței.

Slujba de înmormântare a fostului director regional BCR Nicolae Cîrciumărescu a avut loc marți, 31 mai 2022, la ora 12, la Biserica de lemn din Târgoviște.

Citiți și Medici din România confirmă: Legături directe între vaccin și morțile subite. Dr. Oana Mihaela Secară: Număr mare de tumori și tromboze