ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Poliția din Noua Zeelandă face cercetări în numele medicului legist după ce o elevă de numai 12 ani a colapsat joia trecută, în timp ce alerga într-un parc din Auckland, informează NZ Herald.

Ofițerii au fost informați despre incident, care a avut loc în afara orelor de școală, după ce fetița de 12 ani a murit la spital mai târziu în acea seară.

Cercetările inițiale sugerează că fetița „probabil a suferit un fel de eveniment medical” în timp ce alerga, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

„Anchetele poliției sunt în sprijinul medicului legist care va determina în cele din urmă cauza morții", a declarat purtătorul de cuvânt.

Fetița era elevă în clasa a opta la Colegiul Baradene al Inimii Sacre din Auckland, care se ocupă de educația a peste 1.300 de eleve de liceu, mai informează sursa citată.

Directorul școlii, Sandy Pasley, a declarat pentru ziarul amintit că nu cunoaște circumstanțele morții fetei. Ea a declarat astăzi pentru Herald că a vrut să protejeze intimitatea familiei, dar a descris ca fiind „îngrozitor” faptul că oamenii speculau pe rețelele de socializare cu privire la cauza morții ei.