ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Motociclistul rănit de Monica Macovei în accidentul de sâmbătă a fost operat pentru facturile pe care le-a suferit, a transmis RTV. Medicii vin cu detalii de ultimă oră: despre starea în care se află acum motociclistul rănit de Monica Macovei în accidentul din Constanța:

În acest moment motociclistul este internat pe secția de Terapie Intensivă. Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța au afirmat că starea bărbatului de 56 de ani, rănit în accidentul rutier de la Mangalia, este în continuare una gravă, fără a oferi alte detalii despre acesta.

 

La fața locului, bărbatul a fost diagnosticat cu fractură deschisă la picior, fractură deschisă la mână și traumatism toracic. Motociclistul este fost cadru MAI, potrivi informațiilor oficiale. Numărul de înmatriculare a motocicletei sale distruse și incendiate în urma accidentului era B 500 SIE.

Sâmbătă, oamenii legii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 39, între municipiul Mangalia și localitatea 2 Mai.

 

 

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie, de 63 de ani, și o motocicletă, condusă de un bărbat, de 56 de ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, a transmis IPJ Constanța.

Monica Macovei, fostul ministru al Justiției, s-a aflat la volanul autoturismului.

 

Conform primelor cercetări, polițiștii au anunțat că într-o curbă, conducătoarea auto a pătruns pe contrasens și a intrat în motociclistul care circula din sens opus.

Pentru detalii: Fotografiile de la locul accidentului o contrazic pe Monica Macovei: izbirea și rănirea gravă a motociclistului a avut loc pe contrasens și nu pe sensul ei de mers după cum a declarat. FOTO-EXPOZEU