ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La un articol ActiveNews despre cancer, vaccin și BioNTech, am găsit mai multe comentarii ale cititorilor noștri pe care le publicăm aici, de Ziua Libertății Presei, însoțite de mulțumirile și recunoștința noastră, cu micul nostru dar, o fotografie superbă din albumul Flori/Flowers al prietenului ActiveNews Octavian Chende.

CORONOIA

Valeu, te pomenesti ca acum vor sa ne mai ia la o tura de injectii fortate cu pretextul sa previna cancerul. Bineinteles vor exista si aici doze de injectat periodic, nu doar una si gata, ca doar vrem sa mentinem cashflowul lui Pfizer regulat: booster pentru cancer la plamani, booster pentru cancer la colon, booster pentru cancer la ovare inclusiv cu o varianta speciala pe care sa o ia barbatii aia de tip nou care nasc etc.Dupa ce termina sa ne "protejeze" cu forta de cancer vor trece la vaccine mRNA impotriva tuturor bolilor inchipuibile, inclusiv vaccin contra matretii, cotra unghiilor care cresc in carne, contra scamelor care se aduna in buric etc.Pe copii ii vom vaccina imediat ce ies din burta mamei lor impotriva Parkinson si Alrzheimer, pe femei impotriva cancerului la prostrata, pe barbati impotriva cheliei si ochelarilor, ba chiar ii intepam si pe morti, pana sa-i ducem la groapa sunt 1 zi-doua la dispozitie sa le bagam si lor niste ace, sa fie acolo.Daca nu vrem sa ne lasam protejati de vreunul din aceste marete vaccinuri care le bubuie lor prin cap, inseamna ca suntem niste nenorociti asociali si ni se vor retrage certificatele GreenCard prin care "ni s-a dat libertatea" pana cand consimtim sa facem vaccinul. Stapanul Bill Gates stie mai bine decat noi de ce vaccinuri avem nevoie si nu va ezita sa ne faca bine cu forta. O sa-i multumim noi cand vom creste mari (asa-mi ziceau parintii mei in copilarie dupa ce-mi trageau cate-o bataie). Bill e tatal nostru, al omenirii.

AUGUSTA

Se pare ca suntem multe singurele printre sacali. Incepusem sa citesc ActiveNews inainte de pandemie. Cineva m-a atentionat ca e un site de stiri fakenews, ca asa aparuse pe o lista a securicilor fara alta ocupatie in afara dezinformarii. Dar cand a inceput plandemia si am tot rasfoit internetul (nopti la rand!) sa vad ce se intampla de fapt, am gasit pe ActiveNews acea echipa cu adevarat activa, care primeste si de la cititori sa publice stiri reale si studii stiintifice, fiindca nicaieri din presa din Romania nu erau si simteam nevoia sa afle cat mai mulkti oameni adevarul despre pLandemie. In martie a inceput pLandemia, in mai deja aveam mai multe puncte disparate din peisaj, iar vorba englezului "connecting the dots", in iunie aveam tabloul aproape complet a ceea ce se intampla (modificare ADN, intepare nelimitata, 5G, depopulare, a transumanismului, atacarea proprietatii private, atacarea copiilor, a educatiei, a credintei religioase, a libertatii de exprimare, a atacurilor cibernetice, a distrugerii economice, a intentiei de digitalizare a oamenilor, etc, etc, adica a "marii" resetari globale, adica a distrugerii omenirii si inrobirii acesteia. Bineinteles ca, ai mei colegi nu m-au crezut toti, cand i-am avertizat ca vaccinul ARNm modifica ADN-ul si nici celelalte semnale pe care li le-am dat. Acum colegi nu mai am, am ramas somera, dar nici in familie nu gasesc cu cine vorbi, decat cateodata cu fiica mea, care acum nu mai vrea nici ea sa auda de aceste grozavii care ni se pregatesc.Prin urmare, tot pe ActiveNews imi alin suferinta provocata de vederea a ceea ce vor sa faca psihopatii bogati ai planetei cu omenirea. Cu cat ActiveNews mai publica in plus un adevar, un studiu, fapte reale si date reale, cu atat ma simt mai alinata in suferinta mea. ActiveNews, va doresc sanatate, Dumnezeu sa va binecuvanteze si Maica Domnului sa va acopere de tot raul!

JOSEPHINE

Dle "Coronoia", mi-am facut cont special aici ca sa va spun ca mor de ras citind comentariile dvs :))) Multumesc!

CORONOIA ► JOSEPHINE
Multumesc :) sunt de fapt d-na Coronoia, sunt o femeie trecuta de 40 de ani dar lumea care ma stie se plange ca sunt infantila (pentru ca si in viata reala vorbesc ca aici).

ACTIVENEWSRO ► CORONOIA
Ne bucurăm să vă avem drept colegă de site. Ce poate fi mai frumos decât copilaria? În plus, beneficiem și de adevărurile rostite de un copil mare, care mai are și umor nelimitat! Semnat: O gașca de infantili la a doua tinerețe, a căror medie de vârstă este tot 40 :)

CORONOIA ► ACTIVENEWSRO
Trebuia sa existe si un forum pentru oameni normali, unde sa pot discuta ce am pe suflet despre covidul asta care ne ocupa tot timpul. In anturajul meu nu prea am cu cine, peste tot sunt numai fanatici ai vaccinului si ma simt cam singura.Stiti de unde am aflat despre voi (despre activenews?). De pe forumul softpedia unde topicele dedicate covidului erau populate aproape exclusiv de inchinatorii la corona. Userii de acolo erau din aceia care conduceau cu masina cate 300km ca sa ajunga la un dispensar in Cucuietii din Deal si sa-si injecteze zemurile experimentale pe acolo pentru ca in Bucuresti nu mai erau doze pe stoc. Ca sa va dati seama cu ce disperati aveam de a face. Oameni educati de altfel, care stapaneau ortografia si din cate cred erau utilizatori pe bune, nu conturi false (pentru ca erau inregistrati de mult si aveau mesaje si pe alte topicuri).Din cand in cand mai aparea cate un user nehipnotizat care incerca sa le atraga atentia asupra unor inconsistente din povestea marii epizdemii la care reactia fanaticilor era: "nu mai imprastia fake news! de unde vii cu minciunile astea, le-ai citit pe activenews?"Asa ca mi-am zis: "hm, daca disperatii astia injura activenews, inseamna ca trebuie sa fie ceva de calitate acolo, ia sa vedem". Si asa am descoperit ca pe activenews articolele trimit la linkuri cu surse, mentioneaza studii, mentioneaza cu nume si prenume cercetatorii si la ce institute lucreaza....spre deosebire de mainstream media unde ni se trantesc informatii nesustinute de dovezi ("din ce in ce mai multi tineri la terapie intensiva" "varianta delta e mai periculoasa" "indienii au atatia morti de corona ca ii arunca in Gange" "mastile au oprit gripa" etc.etc), decizii luate de asa zisi experti si organisme formate din persoane fara nume (CNSU), legislatie semnata de nu-se-stie-cine si nepublicata in Monitorul Oficial. Ca sa nu mai zic ca pe forumurile mainstream esti cenzurat insa aici nu mi s-a intamplat sa-mi fie cenzurat vreun mesaj.Tot de la disperatii softpedia am aflat si despre investigatiile avocatului Reiner Fuellmich (pe care ei il injura, evident) iar acum urmaresc transmisiunile lui live in fiecare vineri. Cred ca ar trebui sa mai dau ture pe softpedia - nu am mai facut-o demult - sa vad pe cine mai injura ei si poate mai gasesc asa niste sugestii de calitate.Si publicitatea negativa tot publicitate e!

ACTIVENEWSRO ► CORONOIA
Sărutmâna! Mulțumim pentru împărtășirea istoriei. Este de folos.Chiar am vrut să vă publicăm o dată la rubrica Cuvântul Cititorului. Vă așteptăm, oricând doriți! Doamne, ajută!

JOSEPHINE ► CORONOIA

Nu stiu de ce mi s-a parut ca aveti stilul de a scrie al unui barbat :DVarsta e doar un numar! Multa sanatate va doresc!

DANA
Zeci de ani s/au chinuit sa produca un vaccin anti cancer si n/au reusit si acum,hop,dintr/o pocnitura de deget,se poate,si asta destul de curînd.Dar,ce sa vezi????? Va fi tot cu ARNm .Cred ca nu/si închipuie nimeni ca vor sosi salvatorii;planul guvernului mondial satanist este cu totul altul,si anume,reducerea populatiei prin orice mijloace , inclusiv prin vaccinuri,(dupa cum bine a declarat,acest bolnav mintal, bill gates ).Acesti bolnavi ai planetei au nesimtirea de/a le da sperante desarte celor bolnavi de cancer,care din disperare ,probabil vor accepta sa se vaccineze.Mi/e mila de ei si am o ura viscerala fata de tori acei criminali care n/au în gand decat ucidera cu buna stiinta a celor suferinzi.

COTCO-EMY
Ma bucur si eu ca aici am gasit oameni normali.La fel ca si dv eu nu prea am cu cine sa vorbesc,căci în jurul meu cam toti cunoscuții sunt hipnotizati si desigur eu sunt conspirationista si care nu gandesc corect,în opinia lor.Tot printr-o întâmplare asemănătoare cu a dv,am auzit si eu de activenews,tot ceva gen reclama negativă si bineinteles am accesat imediat site-ul activenews sa-i cunosc pe băieți.Am fost foarte încântată să găsesc aici profesioniști cu informatii documentate,cu surse,link -uri si bineinteles am devenit o cititoare fidelă,zilnică.Aici mi-am gasit oamenii normali intre care ma regăsesc.De la începutul pandemiei,cam după starea de urgență,de când am descoperit activenews,am avut un punct de sprijin moral,un loc în care am putut sa ma simt libera,sa fiu împotriva sistemului,sa ma alatur luptei pt normalitate,credinta ortodoxă,drepturile omului și sa nu ma simt singura impotriva satanistilor.

Va multumesc activenews si va iubesc!

AUGUSTA 03.05.2022 01:47
Se pare ca suntem multe singurele printre sacali. Incepusem sa citesc ActiveNews inainte de pandemie. Cineva m-a atentionat ca e un site de stiri fakenews, ca asa aparuse pe o lista a securicilor fara alta ocupatie in afara dezinformarii. Dar cand a inceput plandemia si am tot rasfoit internetul (nopti la rand!) sa vad ce se intampla de fapt, am gasit pe ActiveNews acea echipa cu adevarat activa, care primeste si de la cititori sa publice stiri reale si studii stiintifice, fiindca nicaieri din presa din Romania nu erau si simteam nevoia sa afle cat mai mulkti oameni adevarul despre pLandemie. In martie a inceput pLandemia, in mai deja aveam mai multe puncte disparate din peisaj, iar vorba englezului "connecting the dots", in iunie aveam tabloul aproape complet a ceea ce se intampla (modificare ADN, intepare nelimitata, 5G, depopulare, a transumanismului, atacarea proprietatii private, atacarea copiilor, a educatiei, a credintei religioase, a libertatii de exprimare, a atacurilor cibernetice, a distrugerii economice, a intentiei de digitalizare a oamenilor, etc, etc, adica a "marii" resetari globale, adica a distrugerii omenirii si inrobirii acesteia. Bineinteles ca, ai mei colegi nu m-au crezut toti, cand i-am avertizat ca vaccinul ARNm modifica ADN-ul si nici celelalte semnale pe care li le-am dat. Acum colegi nu mai am, am ramas somera, dar nici in familie nu gasesc cu cine vorbi, decat cateodata cu fiica mea, care acum nu mai vrea nici ea sa auda de aceste grozavii care ni se pregatesc.Prin urmare, tot pe ActiveNews imi alin suferinta provocata de vederea a ceea ce vor sa faca psihopatii bogati ai planetei cu omenirea. Cu cat ActiveNews mai publica in plus un adevar, un studiu, fapte reale si date reale, cu atat ma simt mai alinata in suferinta mea. ActiveNews, va doresc sanatate, Dumnezeu sa va binecuvanteze si Maica Domnului sa va acopere de tot raul!

ACTIVENEWSRO 03.05.2022 11:58
Sărutmâna, Stimată Doamnă! Vă mulțumim din suflet pentru aprecieri și urări. Să ținem aproape! Multă sănătate și Dvs! Doamne, ajută!