ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ziua de azi consemnează o mare victorie pentru umanitate. O victorie a normalității asupra brutalității.

David Djokovic, (literalmente) fiul lui Gheorghe, cunoscutul învingător al balaurului, din micului și bravul popor sârb, a reușit să-l pună cu botul pe labe pe Goliatul Vaccinist, exponentul australian al molohului mondial vaccinist.

Aceasta au simțit probabil, în esență toți cei care au ieșit în stradă pentru el. De aceea declaram fotografia de mai sus, realizată de un fotograf al agenției Getty și preluată de la DailyMail, Fotografia Zilei. Pentru că acolo, în stradă, la Melbourne, sunt reprezentați și românii nevaccinați, supuși persecuțiilor unor sclavi ai sistemului vaccinist-totalitarist care n-au învățat nimic din istorie.

Victoria lui Novak este și victoria noastră.

Așa cum spun cel mai bine părinții săi:

Mama lui Djokovici: Aceasta este cea mai mare victorie din cariera sa, este mai mare decât orice Grand Slam!

„Suntem aici pentru a sărbători victoria fiului nostru Novak. El a luptat întotdeauna pentru dreptate. Nu a făcut nimic rău. S-a dus acolo pentru a câștiga acel turneu. Această situație a fost extrem de dificilă. A existat un întreg spectru de emoții: tristețe, teamă, dezamăgire. Au fost momente în care nu avea telefonul mobil cu el. Nu aveam nicio idee despre ce se întâmplă. Vreau să le mulțumesc tuturor celor din lume care s-au ridicat și l-au susținut la Melbourne, în fața acelui așa-zis hotel. Aceasta este cea mai mare victorie din cariera sa, este mai mare decât orice Grand Slam”, a spus mama lui Novak Djokovic, Dijana, citată de EuroSport

Tatăl lui Djokovici: Aceasta este o victorie uriașă pentru Novak, pentru familia sa și pentru lumea liberă!

„În ultimele zile, a fost foarte, foarte dificil pentru toți cei care gândesc liber în lume. Dar el este extrem, extrem de puternic din punct de vedere mintal. I-au luat toate drepturile sale ca ființă umană. A refuzat retragerea vizei. Nu i-au dat dreptul de a-și pregăti apărarea timp de câteva ore și i-au luat telefonul. Din fericire, i-au dat înapoi telefonul. Și-a contactat echipa de avocați, care a pregătit o apărare fantastică, pe care nu au putut să o egaleze.

Aceasta este o victorie uriașă pentru Novak, pentru familia sa și pentru lumea liberă. El a respectat tot ceea ce i s-a cerut. El a vrut doar să meargă acolo pentru a juca tenis și acest drept a vrut să-l obțină. Ei nu știu ce au făcut prin acțiunile pe care le-au avut, va mai câștiga 10 titluri de Grand Slam pentru asta. Justiția și statul de drept au prevalat. Judecătorul care a prezidat cazul a arătat că nici o secundă Novak nu a fost vinovat. Judecătorul a fost fantastic, pur și simplu a respectat faptele. El a luat singura decizie posibilă, și anume eliberarea lui Novak”, a declarat și tatăl lui Djokovici, Srdjan, potrivit sursei citate.
 
Totul despre caz în articolele de azi ale ActiveNews, care a urmărit pentru Dvs și procesul transmis în direct în cursul nopții trecute.

PROCESUL kafkian al lui NOVAK DJOKOVIC s-a încheiat cu victoria sârbului. Atletul trebuia să fie eliberat de îndată dar în acest moment autoritățile îl țin încă închis. Tensiunea crește. Guvernul: Djokovic este nevaccinat și prezintă un pericol

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Și la final, Gluma Zilei: Novak Djokovici, singura persoană care chiar vrea să stea în statul (vaccinist) Victoria.