ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nicoleta Alexandru-Caragea, conferențiar universitar doctor la Facultatea de Management Financiar din cadrul Universității Ecologice București (UEB) și expert senior la Institutul Național de Statistică (INS), originară din Câmpineanca, a decedat în mod neașteptat duminică, 9 ianuarie, la doar 51 de ani, după cum relevă Ziarul de Vrancea

„Draga noastra Nico, Nicoleta Alexandru Caragea, a plecat de langa noi azi, 9 ianuarie 2022 si a ales sa se inalte la Cer! Un om formidabil, un profesionist desavarsit, a imbinat teoria predata cu daruire la UEB cu partea practica, cu statisticile elaborate cu pasiune in anii plini lucrati la INS.

Am avut bucuria si privilegiul sa lucram impreuna, sa creem impreuna, sa ne bucuram si sa radem impreuna. Iti uram, suflet cald si gingas, drum lin printre ingeri! Spiritul sa-ti fie calauzit pe Calea ei de Lumina!

Ii putem aduce un omagiu si totodata ii putem fi alaturi familiei incepand de luni, 10.01.2022 ora 16.00 si pana cel tarziu, marti, 11.01.2022, ora 11:00, la Capela Bisericii Bazilescu din Bucurestii Noi.

Slujba de inmormantare se va desfasura joi, 13 ianuarie 2022, incepand cu ora 12.00, la Biserica Sf.Dumitru din comuna Câmpineanca, Judetul Vrancea, iar inhumarea va avea loc la Cimitirul aceleiasi Biserici, imediat dupa slujba”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Institutului Național de Statistică (INS). 
 
Dumnezeu s-o odihnească în pace!