ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a explicat din nou motivul pentru care nu s-a vaccinat cu serurile Covid până acum: a trecut prin boală nu cu mult timp în urmă, încă beneficiază de imunitate naturală și mai are de făcut o serie de analize înainte de a purcede la vaccinare. El a spus că intenționează să facă acest lucru la timpul potrivit.

„Încă nu, am intenția să o fac. După cum știți, am avut coronavirus, după coronavirus trebuie să fac niște analize și după aceea mă voi vaccina”, a afirmat primarul general al Capitalei, citat de Antena3

Nicușor Dan a fost întrebat când intenționează să se vaccineze și a răspuns: 

„Imediat după ce fac acele analize. În primul rând pentru că nu a fost o chestiune atât de mult în spate infectarea mea și nu am avut timp să mă duc să fac analizele astea”, a completat Nicușor Dan.

El nu a ezitat, însă, să îi îndemne pe cetățenii care sunt apți să se ducă și să se vaccineze din egosim și din patriotism, totodată:

„Există o opinie științifică absolut certă (?) care spune că vaccinul reduce substanțial (?) rsicul de îmbolnăvire gravă. Deci, asta este indiscutabil (?) și atunci, pentru tine și pentru semenii tăi, trebuie să faci asta”, a mai spus Nicușor Dan.

Cu toate astea, majoritatea românilor au ales să facă ce face popa, nu ce zice popa.