ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Experții spun că o serie de documente recent descoperite, care detaliază planurile de creare a unui virus asemănător cu Covid, în China, cu câteva luni înainte de pandemie, fac aproape sigură teoria ”scurgerii de laborator”, scrie Daily Mail.

Documentele - obținute acum prin cereri FOIA, Libertatea de Informare  - prezintă un plan de "inginerie a proteinelor spike" pentru a infecta celule umane care ar fi fost apoi "inserate în coloanele vertebrale SARS-Covid" la infamul laborator de virusologie Wuhan din decembrie 2018.

Doar un an mai târziu, la sfârșitul anului 2019, a apărut virusul Covid-19 cu o capacitate unică de a infecta oamenii, continuând să provoace o pandemie globală.

Propunerea a fost făcută de către acum cunoscuta EcoHealth Alliance, o organizație non-profit din New York care canalizează subvențiile guvernului american în străinătate pentru a finanța acest tip de experimente.

În cele din urmă, cererea a fost respinsă de către Departamentul de Apărare al SUA, dar criticii spun că planurile prezentate în propunere servesc drept "plan" pentru a crea Covid și a declanșa, fără să vrea, o pandemie.
 
The above is an excerpt of an email from the March 2018 DEFUSE proposal showing a comment from PD - Peter Daszak.

Documentele arată, de asemenea, modul în care EcoHealth a încercat în mod deliberat să inducă în eroare Pentagonul cu privire la cât de riscante erau experimentele pentru a asigura finanțarea.

Senatorul Rand Paul - care a fost un susținător vocal al teoriei scurgerii de informații din laborator - a adăugat că documentele vin să susțină și mai mult "înșelăciunea" folosită de jucătorii legați de laboratorul Wuhan.

Matt Ridley, un biolog și scriitor de știință care a scris pe larg despre potențiala scurgere de laborator în trecut, a declarat:
 
"Această ultimă scurgere [de documente] face aproape sigur cazul unei scurgeri de laborator. 

Un experiment nesăbuit, cunoscut la momentul respectiv ca fiind nesăbuit, a cauzat probabil moartea a milioane de oameni. 

Oamenii de știință și mass-media au conspirat pentru a ascunde dovezile. Lăsați asta să se scufunde”.

Documentele au fost obținute de grupul non-profit de cercetare în domeniul sănătății publice US Right to Know.
 

(Textul de mai jos este un e-mail de la Peter Daszak către cercetătorii incluși în propunerea din 2018, în care se vorbește despre activitatea pe care oamenii de știință urmează să o desfășoare în cadrul proiectului)

 
The above is an email from Peter Daszak to researchers included in the 2018 proposal