ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Viceprimarul comunei doljene Grecești, Daniel Sorin Calu, a murit sâmbătă, în timp ce se afla în vacanță în Grecia, transmite Gazeta de Sud. Acesta ar fi suferit un accident vascular și a încetat din viață.

Daniel Calu se afla în vacanță alături de soție și de cei doi copii când a avut loc tragedia. În acest moment, trupul neînsuflețit al edilului se află în Grecia și urmează să fie repatriat în România, pentru a fi înmormântat. Acesta avea doar 44 de ani.

Prietenii și cunoștințele viceprimarului deja au început să transmită mesaje de condoleanțe către familie. „Dumnezeu să-l odihnească! Nu realizez, nu-mi vine a crede că Sorin al nostru, prietenul nostru nu mai este cu noi. Odihnă veșnică, vei rămâne în sufletele noatre mereu, prietenul nostru și omul nostru drag. Te vom iubi și ne vom aduce mereu aminte de chipul tău drag. Rămas bun, prietene!", a scris un prieten, pe Facebook. Ulterior, contul edilului a fost dezactivat.

Citiți și Al 32-lea mort din anul acesta la Complexul Energetic Oltenia: Ion Gionea, 45 de ani. Luna trecută a murit subit directorul Gabriel Nanu, de 53 de ani. Nanu îl promova pe Dan Vîlceanu care scria că Vaccinarea este soluția pentru a scăpa cât mai repede...

Daniel Sorin Calu avea funcția de viceprimar în comuna Grecești, însă îndeplinea atribuții de primar, după ce primarul comunei a fost găsit incompatibil de Agenția Națională de Integritate, mai informează gazeta craioveană, citată de EVZ și ȘtiripeSurse.

Duminica trecută, PSD a rămas fără alți doi politicieni, într-o singură zi: unul a murit la Spitalul Militar și al doilea la marginea drumului.

Din Craiova, un avocat sportiv vaccinat, potrivit comentariilor de la ActiveNews, amator de ciclism, a murit subit în timp ce pedala, în vacanță, tot în Grecia. Andrei Cosmin Ouatu avea tot 44 de ani.

Pentru mai multe detalii pe această temă consultați pagina noastră de la ÎN CENTRUL ATENȚIEI - MOARTE SUBITĂ