ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Karl Lauterbach, ministrul sănătății din Germania a insistat asupra importanței de a introduce vaccinarea obligatorie pentru a combate pandemia de coronavirus, transmite sâmbătă dpa, potrivit Știripesurse.

"Trebuie să acceptăm faptul că, inclusiv prin impunerea vaccinării, tot nu vom ajunge la toată lumea. Dar sunt convins că există un grup mare de persoane nevaccinate care se vor vaccina dacă introducem măsura.

Nu putem să ne aflăm în situația în care vara ne este aparent bine, dar variante noi ne iau prin surprindere toamna - și fără ca marea majoritate a populației să fie vaccinată. Pentru că atunci o luăm din nou de la capăt", a explicat ministrul german.

"Infectarea cu Omicron nu ne face neapărat imuni la următoarea variantă virală. Credința că varianta Omicron este sfârșitul pandemiei este naivă", a mai declarat Lauterbach.