ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Până la urmă, Novak Djokovic va participa la Australian Open în ciuda nonconformismului afișat față de vaccinarea obligatorie dictată de organizatori. Jucătorul de tenis nr. 1 mondial a dezvăluit că beneficiază de o scutire medicală față de injectarea cu serurile Covid, care-i va permite să continue să joace și în acest an. Astfel, vedeta tenisului a postat marți fotografii cu el din aeroport, călătorind spre Melbourne, fapt care i-a înfuriat pe jurnaliștii militanți de la The Daily Mail, care tună și fulgeră că „regulile (de vaccinare obligatorie) au fost gândite astfel încât să-i excludă pe jucătorii nevaccinați” (sic!). Iar noi, care crezuserăm că erau destinate să oprească circulația virusului, nu a oamenilor...
 
„La mulți ani, tuturor! Vă doresc tuturor sănătate, iubire și fericire în fiecare moment prezent și să simțiți iubire și respect față de toate ființele de pe această minunată planetă.

Am petrecut un timp fantastic și calitativ alături de cei dragi în vacanța de sărbători, iar astăzi plec în Australia cu o scutire (de la obligativitatea vaccinării, n.trad.). Hai 2022 !!!”, a scris sportivul pe Facebook, într-o efuziune de optimism, pacifism, toleranță și fermitate. Are și de ce să se simtă bine, având în vedere că alți sportivi vaccinați cu serurile experimentale Covid s-au trezit infectați cu noul coronavirus chiar în clipa când au ajuns la Melbourne, declanșarea bolii fiind una dintre cele mai frecvente reacții adverse ale serurilor Covid.
 
Mesajul tenismenului sârb survine la doar câteva zile după ce se anunțase că nu va merge în Australia. Se pare că, între timp, o comisie medicală i-a evaluat motivele și i-a acordat scutirea de la vaccinarea Covid, impusă de organizatorii turneului australian într-una dintre cele mai scelerate țări din lume în privința politicii pandemice.