ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderul tenisului mondial, Novak Djokovici, susține că suferă de o boală care îi generează o lipsă de energie acută, dar nu a dorit să dea detalii despre natura acestei afecțiuni. Declarațiile au fost făcute după pierderea partidei de duminică, pe care a disputat-o la Serbia Open cu rusul Andrei Rublev, numărul 8 ATP.

„Nu e vorba de Covid-19, e altceva care mă deranjează, dar nu pot intra în detalii. Ceva îmi afectează corpul și metabolismul de câteva săptămâni. Nu am mai pățit așa ceva, poate doar la începutul carierei. De asta spun că e vorba despre o boală. Pare că timpul de recuperare este mai mare decât mă așteptam.

În finala cu Andrey (Rublev) nu m-am simțit rău până în setul secund. Chiar și atunci, după time-out-ul medical, am simțit că sunt pregătit pentru decisiv. Am avut energie doar pentru două game-uri. Știu că nu a fost plăcut pentru cei prezenți în tribune. Îmi pare rău, dar atât a fost posibil. Îngrijorător este că acest sentiment nu l-am mai avut. Nu e vorba de pregătire, ci de acel lucru care mă afectează”, le-a spus Djokovici sârbilor de la Alo, potrivit Știri pe Surse.
 
Novak Djokovici și Andrei Rublev au fost protagoniștii unui gest care i-a entuziasmat pe fanii aflați în tribune. Cum finala de la Belgrad a avut loc chiar în ziua de Paști și ambii tenismeni sunt ortodocși, ei au tras la sorți terenul prin ciocnirea simbolică a două ouă roșii. Cel care a avut câștig de cauză a fost rusul, care s-a dovedit mai tare și în plan sportiv, adjudecându-și victoria după aproape două ore și jumătate de joc, scrie Playtech.ro

Rublev, numărul 8 ATP, s-a impus cu scorul de 6-2, 6-7, 6-0 în fața liderului mondial, privându-l pe acesta de cel de-al treilea succes în competiția ce are loc în complexul sportiv ce poartă chiar numele numărului 1 ATP, Novak Djokovici. Cei doi au ciocnit ouă roșii de Paști pentru a stabili cine începe primul.