ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tenismanul francez Gael Monfils a mărturisit că retragerea sa de la ultimele turnee este cauzată de o posibilă reacție adversă la cea de-a treia doză de vaccin împotriva Covid-19, transmite Daily Mail.

Francezul nu a mai jucat de trei săptămâni, când a pierdut în fața suedezului Mikael Ymer, la Montpellier, și nu-și va reprezenta țara la Cupa Davis, săptămâna viitoare.
 
Monfils, în vârstă de 35 de ani, speră că va putea reveni pe teren pentru turneele Masters de la Indian Wells și Miami, care vor avea loc luna viitoare.
 
Scriind pe Twitter, Monfils a declarat: „Salutare tuturor, am vrut să vă dau câteva vești după recentele mele retrageri din turnee. Am avut o mică problemă de sănătate (probabil în urma celei de-a treia doze de vaccin).
 
La sfatul medicului meu, am decis să îmi iau o pauză de odihnă. Așa că, din păcate, nu voi putea juca la Cupa Davis săptămâna viitoare. Sper să pot reveni în Statele Unite.”
 
Monfils, locul 25 mondial, a început sezonul în forță, câștigând primul său titlu din ultimii doi ani la Adelaide și ajungând apoi în sferturile de finală la Australian Open.
 
El este al doilea jucător francez care a fost nevoit să părăsească terenul după o suspiciune de reacție adversă la un vaccin împotriva coronavirusului.
 
Jeremy Chardy, aflat acum pe locul 138, nu a mai jucat niciun meci de la US Open, vara trecută.

Novak Djokovic, care joacă săptămâna aceasta în primul său turneu al sezonului la Dubai, este singurul jucător nevaccinat din top 100 masculin.