ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 22.00 

Asistentă de la Institutul Marius Nasta, decedată acasă la o săptămână după doza de rapel a vaccinului anti-Covid avea 55 de ani și nu suferea de alte afecțiuni. Evenimentul trist s-a petrecut în urmă cu opt zile, iar informația a fost confirmată și de managerul unității medicale, informează RTV. Nu era cunoscută cu probleme de sănătate.

AU ȘTIUT ȘI AU ASCUNS ADEVĂRUL

Documente - România ascunde morții de vaccin. Decesul asistentei de la „Marius Nasta”: Mahler și Ministerul au știu și au tăcut - Deținem PROBA. RAPOARTE: Peste 300 de cazuri de decese după vaccin în Europa și peste 500 în SUA. DOVEZI 

 

Ministerului Sănătății a transmis un Comunicat doar după ce informația a apărut pe televiziuni. Din Comunicatul Ministerului condus de PLUS-USR-istul Vlad Voiculescu rezultă clar că autoritățile au știut și au ascuns cazul. Dacă nu ar fi aflat presa, ar fi înmormântat asistenta ca bolnavă de... Covid sau orice altceva (după cum, cel mai probabil, vor încerca). Câte astfel de cazuri sunt în întreaga țară? Cine poartă responsabilitatea pentru toate aceste morți în urma vaccinului „sigur”? Iată recunoașterea faptului că de 8 zile Ministerul ascunde adevărul:

Reacția Ministerului

„Cu privire la cazul asistentei medicale decedate facem următoarele precizări:

Asistentă medicală, în vârstă de 55 de ani, a fost vaccinată la 21 ianuarie a.c. cu doza de rapel și a decedat la 28 ianuarie a.c.

Menționăm că nu au existat reacții adverse nici după prima doză de vaccin, nici după rapel.

Cauzele decesului vor fi stabilite de către Institutul de Medicină Legală. Pentru corecta informare a opiniei publice vom reveni cu precizări în momentul în care vom avea rezultatele preliminare ale autopsiei.”

Întrebări: În 8 zile nu au venit încă rezultatele preliminare ale autopsiei? Dacă Ministerul știa de ce nu a informat opinia publică? VACCINAREA E SIGURĂ?

ACTUALIZARE 21.30

Asistentă medicală de la Institutul Marius Nasta din București, care a murit doar la câteva zile după a doua doză de vaccin anti-Covid. Informația a fost confirmată și de managerul Spitalului Marius Nasta.

Nu era cunoscută cu probleme de sănătate. Era o asistentă care a lucrat la secția de Terapie Intensivă, în „Linia Întâi”.

ACTUALIZARE 21.00 

O asistentă medicală de la Spitalul Marius Nasta din București a murit după doza de rapel. Femeia care a lucrat pe Secția ATI și a decedat după rapel, potrivit România TV și SPS.

Dumnezeu să o ierte!

Vă reamintim sloganul vacciniștilor din campania mincinoasă TV contestată de ActiveNews și din broșurile cu informații false livrate Bisericii pentru propagandă: VACCINAREA E SIGURĂ. Acum cine plătește?

VOM REVENI CU DETALII

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Încă un medic a făcut semipareză după rapel. Este vorba despre un rezident din Cluj. Acesta este al treilea cadru medical care a suferit reacții adverse severe după cea de-a doua doză de vaccin.

 
Declarația medicului din Cluj: „Noaptea am simțit o semiparalizie în zona respectivă, dar după 3 ore de somn mi-am revenit. Când m-am trezit, deja mă simțeam foarte moleșit, cu cefalee, dureri musculare, greață, amețeală, iar noaptea, când m-am trezit n-am putut să mă mișc, a fost ca o semiparalizie pe partea stângă, în zona în care a fost administrată prima doză. Mi s-a recomandat să nu iau antiinflamatoare 14 zile, am luat Teraflu și magneziu efervescent, m-am pus în pat, după 3 ore de somn, mi-am revenit.”

Un medic rezident din Cluj este al treilea cadru medical din România care a suferit o semipareză după cea de-a doua doză de vaccin anti-covid produs de Pfizer, transmite portalul Știripesurse.

Reamintim că Ministerul Sănătății a fost informat, joi, de către reprezentanții Institutului Național de Sănătate Publică – Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile despre o paralizie facială temporară , după administrarea celei de a doua doze de vaccin Pfizer/BioNTech - Comirnaty.
 
În cursul acestei săptămâni, la rapelul pentru vaccin anti-Covid-19, un medic din Vâlcea a prezentat o reacție adversă îngrijorătoare: paralizie facială temporară și inconștiență, potrivit arenavalcea.ro

Reacțiile adverse au apărut la aproximativ zece minute după injectarea serului. Doctoriței i-a crescut tensiunea și a avut frisoane. Ea a fost transportată cu ambulanța la Unitatea de primiri urgențe a Spitalului din Râmnicu Vâlcea.

A doua zi după rapel i-au apărut și contracțiile musculare. Acum femeia este internată în Capitală pentru investigații amănunțite, iar starea ei este stabilă.

Medicul are 32 de ani și nu a avut reacții după prima doză. Pe 28 ianuarie a revenit la centrul de imunizare amenajat la Spitalul nr. 2 din Vâlcea pentru rapel. Serul i-a fost injectat chiar de către coordonatoarea centrului.

"S-a prezentat la vaccinare, s-a întocmit fișa, temperatura o avea normală și s-a efectual vaccinul. La aproximativ 10-15 minute a apărut o tahicardie, o tensiune de 150 cu 90 și, la un moment dat, frisoane”, a mai spus dr. Claudia Capp.

Colegii săi de la Urgențe au îngrijit-o câteva ore, iar când doctorița și-a revenit a plecat. A doua zi s-a întors cu contracții ale mușchilor la mâini. Pentru că simptomele erau specifice unor boli neurologice medicii i-au făcut două examene RMN și o puncție în coloană.

 
De asemenea, Un asistent medical de la Spitalul Judetean Neamt este in stare grava, dupa ce s-a vaccinat anti Covid. Cazul nu a fost facut public pana acum, informează TVMNeamț în exclusivitate.
 

Potrivit datelor puse la dispoziția CNCAV de către Institutul Național de Sănătate Publică, prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), în acest moment 13 reacții adverse sunt în curs de investigare, ceea ce înseamnă că sunt mai grave decât cele semnalate în mod obișnuit, respectiv febră, cefalee, mialgii, artralgii, astenie, alergii de tip urticarie.

Citiți și Reacție adversă de tip șoc anafilactic după rapel la vaccin anti-COVID în Timiș

Până acum s-au înregistrat un deces oficial și unul neoficial imediat după administrarea vaccinurilor: asistentul medical de la Mangalia, de 49 de ani, și cazul doamnei de 73 de ani din Bacău. Dar cazurile ar putea fi mai multe.

După cum am relatat în exclusivitate în presa română ActiveNews a descoperit SUTE DE DECESE în urma VACCINURILOR anti-Covid, în documentele oficiale ale UE și SUA. Peste 173 de morți în Europa și peste 317 în America. 16.479 de cazuri cu reacții adverse la Vaccinul Pfizer în UE. Majoritatea femei. DOVEZI

În cadrul acestui articol, prezentam și un semnal al avocatului Gheorghe Piperea:

 

„Sunt mulți comentatori (cel puțin 5, după numărătoarea mea) care au declarat, cu nume și prenume, că au decese în familie consecutive vaccinării. Cazurile ar trebuie făcute publice imediat. Ar trebui, de asemenea, făcute urgent plângeri penale pentru malpraxis și procese de daune pentru efectele adverse ale vaccinului. Altfel, vor fi și alte nenorociri. Autoritățile ar trebui să suspende de urgență vaccinarea persoanelor în vârstă sau suferinde, cu boli cronice.”, a afirmat avocatul pe pagina sa de Facebook.

„Bunica mea a decedat duminica in urma acestui agent biologic experimental (asa numit "vaccinul anti-Covid”), care i-a fost administrat acum doua zile. Bineinteles ca vor spune ca e o coincidenta, ca nu are nicio legatura cu leacul minune. Sunt convinsa ca sunt mult mai multe cazuri de acest gen, dar acestea nu merita sã fie mediatizate.”, a scris o comentatoare care a revenit apoi pentru a adăuga: „Ideea e ca desi avea anumite probleme de sanatate, a trait cu ele ani de zile si nu cred ca e o coincidenta ca s-a stins la cateva zile dupa "vaccin”.”

„Tatăl meu a fost vaccinat în data de 15 ianuarie 2021, vineri după masa, sâmbătă după masa a făcut accident vascular cerebral, a paralizat partea dreaptă, seara a intrat în comă și duminică dimineața la ora 6 a decedat.”, a scris alt comentator. Sigur, se va spune că aveau comorbidități și că este o coincidență.

La Vâlcea, la Cluj și București, tot coincidență?