ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Directorul executiv al Pfizer, Albert Bourla, a declarat că este încrezător în succesul unui medicament oral experimental pentru tratarea COVID-19 dezvoltat de companie, care va fi disponibil până la sfârșitul anului.
 
Totodată, el a declarat că, în opinia sa, va fi necesară o a treia doză de vaccin la 8-12 luni după rapel, având în vedere că „vaccinul” Covid administrat în prezent are o eficiență de cel puțin 6 luni. De aceea, șeful Pfizer crede că vaccinații vor avea nevoie de o doză de rapel în fiecare an, informează agenția Reuters, citată de Gândul.ro.

OMS avertizează că în acest an pandemia ar putea face mai multe victime decât în 2020.

Directorul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, susține că al doilea an al pandemiei COVID-19 ar putea aduce mai multe decese provocate de boală, în contextul în care sunt țări unde se înregistrează numere-record de infectări cu SARS-CoV-2 și decese.