ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Michael Yeadon este fostul vicepreședinte și consilier științific șef la Pfizer. Împreună cu dr. Wolfgang Wodarg, a înaintat o petiție către Agenția Europeană a Medicamentelor (EMA) pe 1 decembrie 2020, prin care îi cereau agenției să oprească studiile pentru „vaccinul” Pfizer BioNTech BNT162b și toate celelalte studii bazate pe ARNm până când modelele studiului vor deveni conforme cu metode mai universale, informează The Covid Blog.

Una dintre îngrijorările lor e legată de sincitină-1. Proteina este responsabilă cu dezvoltarea placentei în timpul sarcinii.

Placenta îi asigură fătului oxigenul și substanțele nutritive necesare dezvoltării sale. Totodată, aceasta elimină deșeurile produse de făt. Sincitina-1 „se găsește într-o formă asemănătoare în proteinele spike din virușii SARS”, se arată în textul petiției. Vaccinurile bazate pe ARN mesager ar inhiba sau elimina, astfel, sincitina-1, prevenind sau obstrucționând sarcina.

Mai mult, potrivit secțiunii 10.4.2 din protocolul studiului clinic Pfizer BioNTech, femeile însărcinate sau cele care ar putea să rămână însărcinate nu ar trebui să primească vaccinurile pe bază de ARNm. Secțiunea 10.4.1 îi avertizează și pe bărbații care primesc vaccinurile ARNm „să se abțină de la relații sexuale” și să nu doneze spermă. 

În ciuda avertismentelor clare, mulți oameni stau la coadă să se vaccineze, pentru a se conforma standardelor impuse de social media și de presa centrală. Nici medicii nu sunt imuni la aceste presiuni sociale. 
 
 

Povestea publică a doctoriței Sara Beltrán Ponce, care s-a vaccinat anti-Covid și, la scurt timp după aceea, a pierdut sarcina 

Dr. Sara Beltrán Ponce a absolvit Facultatea de Medicină din Wisconsin în 2019. În prezent, își face rezidențiatul în Oncologie Radiologică la aceeași facultate. Este căsătorită, are o fiică și urma să mai aibă un copil - până acum câteva zile.

Dr. Beltrán Ponce a postat pe Twitter în 28 ianuarie că este însărcinată în 14 săptămâni și „complet vaccinată”. Într-un șir de mai multe postări pe aceeași temă, ea a reluat toate clișeele la modă despre COVID-19 și vaccinuri.
 

La mai puțin de o săptămână după aceea, a postat o actualizare despre sarcina ei, anunțând că a pierdut-o la 14 săptămâni și jumătate, la doar trei zile după vaccinare. Nu a menționat dacă în cazul său a fost folosit vaccinul Pfizer sau ModeRNA. De atunci, vizibilitatea contului ei de Twitter a fost restricționată, astfel încât doar urmăritorii verificați mai pot să îi vadă postările.