ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O femeie din Nashville a contactat vineri postul de televiziune News4, pentru a relata public experiența ei cu vaccinarea: la o zi după ce i s-a administrat a doua doză a vaccinului Pfizer (pe 16 aprilie), Brandy McFadden a paralizat, informează CitizenFreePress.

Mcfadden a povestit cum a doua zi după vaccinare nu mai putea merge și avea dureri cumplite în zona cervicală: "A început pur și simplu să devină tot mai rău și urlam de durere din toți plămânii". 

Ajungând incapabilă să se miște de la gât în jos, soțul ei a dus-o la urgențe, la Centrul Medical din cadrul universității Vanderbilt. Șase zile mai târziu, aceasta se afla încă în spital, iar investigațiile medicale (tomografie, RMN, EMG, analize de sânge) nu au relevat niciun rezultat neobișnuit. MCfadden a declarat pentru News4 că este epileptică, dar că ce i s-a întâmplat nu a fost o criză de epilepsie.

"Nu pot să îmi ofere nici o explicație pentru ce s-a întâmplat", a spus ea.
 
De abia după 10 zile de spitalizare, McFadden a început să-și redobândească puțin mobilitatea brațelor și să își poată mișca degetele de la picioare.
 
Urmăriți mai jos primul interviu dat de femeia paralizată și mai sus un al doilea: