ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O adolescentă din Maramureș a făcut șoc anafilactic după ce s-a vaccinat cu serul Covid produs de Pfizer. Ea a avut simptome precum hipotensiune arterială, desaturare și pierdere temporară a conștienței, informează România TV

Fata de 16 ani s-a vaccinat într-un centru din orașul Ulmeni, împreună cu ceilalți membri ai familiei, având deci acordul părinților.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș a anunțat că fata a prezentat reacție adversă anafilactică, manifestată prin hipotensiune arteriala, desaturare, respectiv pierderea temporara a conștienței după administrarea dozei de vaccin Pfizer, potrivit ZiarMM.ro

În istoricul medical al tinerei nu au existat antecedente alergice. Ea a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, unde a stat sub supraveghere medicală pentru o perioadă de timp, după care a fost lăsată să plece acasă. Vom urmări cu atenție cum va evolua starea ei de sănătate în următoarele zile!