ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Monahul Filotheu Bălan de la Mănăstirea Petru Vodă, ctitoria Părintelui Justin Pârvu închinată Sfinților Arhangheli și mărturisitorilor din temnițele bolșevice, a dezvăluit o taină, după cum a afirmat în finalul predicii sale de BunaVestire. Extrasul din predică în care mărturisește această taină - preluat și de noi mai sus - a fost distribuit pe rețelele sociale unde a devenit viral.

Astfel, Monahul Filotheu a atras atenția că ceea ce a spus Părintele Justin acum 12 ani cu privire la actele electronice - să nu ne pierdem identitatea de creștini în fața codurilor unor mașini - se întâmplă azi; este pregătit în acest moment, a afirmat fostul secretar personal al Arhimandritului Justin Pârvu, cu referire la Pașapoartele de vaccinare electronice. Părintele Justin, mare duhovnic taumaturg și înainte văzător cu duhul, a avertizat adeseori asupra impunerii vaccinării și actelor biometrice.

ActiveNews a arătat într-un material exclusiv publicat ieri că toată povestea cu Pașapoartele de vaccinare - Certificatele „verzi”, hotărâtă, chipurile, luna aceasta de Comisia Eurupeană, era pregătită de fapt încă din 2018, documentele digitale urmând să fi fost emise în Europa, conform unei foi de parcurs, la anul, în 2022. Practic, Covidul a fost pretextul pentru a devansa această dată și a le impune rapid la nivelul Uniunii Europene.

Monahul Filotheu afirmă că la scurt timp după acest anunț, Părintele Justin li s-a arătat în vis în același mod unui număr de trei ucenici cu același mesaj: ca lumea să aibă în vedere că „mai sunt trei luni”. Peste trei luni urmează să fie puse în aplicare măsurile de înregimentare electronică prin așa-zisul Pașaport de vaccinare, spune Monahul Filotheu. Ca atare acum este momentul să nu se tacă și să se propovăduiască adevărul, pentru ca prin ajutorul Maicii Domnului credincioșii să se împotrivească actului discriminatoriu și să fi izbăviți de această mașinărie satanică, mondialistă, în care se dorește aruncare oamenilor. Dacă vom face aceasta, Dumnezeu ne va scăpa, spune Monahul Filotheu, un cunoscut exeget, editor și autor de numeroase lucrări patristice, cercetător, abslovent al facultăților de matematică și teologie și fost secretar personal al Părintelui Justin Pârvu. Să dăm mărturia cea bună și să nu ne temen, spune Monahul Filotheu, care mai duce aminte, între altele, de victoriile românilor de acum 100 de ani, când bunicii și străbunicii noștri au reușit Marea Unire și au eliberat Budapesta, Viena și Praga de bolșevici, salvând Europa de plaga comunistă. Dacă trăim aceste vremuri cumplite este ca să le înțelegem și să le și răzbim, cu ajutorul puterilor cerești. Să ne rugăm la Părintele Justin Duhovnicul Neamului și marturisitorii din temnițele comuniste și mai ales la mijlocitoarea noastră, Maica Domnului, în care avem sprijin tare și care ne va scoate și din această ispită, își încheie Monahul Filotheu în predica sa puternică pe care o puteți audia integral mai jos și în extras mai sus.

Citiți și Monahul Filotheu de la Petru Vodă: Vaccinul „anti-Covid” poate aduce: 1 - Cancer, 2 - Infertilitate și 3 - Moarte. Părintele Justin Pârvu a fost categoric: Nu primiți acest vaccin!