ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 5.06 / 23:30 Serul experimental produs de AstraZeneca împotriva COVID-19 a fost menționat într-un certificat provizoriu de constatare a decesului ca fiind unul dintre posibilii factori care au dus la moartea prezentatoarei BBC Lisa Shaw, informează Natural News.

Medicul legist șef din Newcastle, Karen Dilks, a emis certificatul provizoriu de constatare a decesului, care confirmă faptul că se va deschide o anchetă privind moartea lui Shaw și că se ia în considerare ca posibilă cauză „complicația vaccinării cu serul COVID-19 produs de AstraZeneca”.

Certificatul provizoriu de constatare a decesului nu stabilește cauza exactă a morții, aceasta urmând a fi pronunțată doar după finalizarea anchetei. 
 
ȘTIRE INIȚIALĂ: O prezentatoare premiată a postului de radio BBC a murit la spital după ce a suferit cheaguri de sânge în urma vaccinului AstraZeneca, a dezvăluit familia acesteia, potrivit Daily Mail, preluat de ActiveNews.

Lisa Shaw, care lucra pentru BBC Newcastle, a acuzat dureri de cap „severe” la o săptămână după ce a făcut vaccinul și s-a îmbolnăvit grav câteva zile mai târziu, au precizat rudele într-o declarație.

Shaw, în vârstă de 44 de ani, a murit la Royal Victoria Infirmary, Newcastle, vineri după-amiază, după ce a fost tratată la terapie intensivă pentru cheaguri de sânge și hemoragii.

Un certificat constatator al decesului menționează vaccinul ca fiind unul dintre factorii posibili, dar documentul nu stabilește cauza morții. Probabil că aceasta se va afla doar în urma unei anchete privind moartea ei.

Nu se știa despre prezentatoare că ar fi avut probleme de sănătate, iar moartea ei a fost un șoc devastator pentru familie și colegi. 

Peste 330 de cazuri cu tulburare rară de coagulare a sângelui au fost depistate după vaccinare, iar 58 dintre acestea s-au soldat cu decesul persoanei în cauză. 
 
Istoria tristă este redată pe larg de Daily Mail.