ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La fel ca majoritatea dintre voi, nu știam decât vag că MSNBC încă mai există, așa că am ratat întoarcerea triumfală a lui Vossoughian în fața a sute - posibil mii - de telespectatori. Dar se pare că unii cititori de la Adevăruri nespuse sunt și ei telespectatori MSNBC (nu mama mea, bine!), scrie Alex Berenson într-o notă specifică pe contul său de Substack., făcând referire la o jurnalistă a MSNBC, care a suferit de curând o serie de cardiopatii neașteptate.
 
Vossoughian ne dă din start un exemplu în materie de sănătate, continuă el:

Nu mănâncă carne, nu fumează, practică yoga și, până la sperietura recentă, alerga 11 km pe zi de trei-patru ori pe săptămână. În afară de faptul că muncește prea mult (dar cum să nu muncească? Ce s-ar face telespectatorii ei fără ea?), ea este într-o formă perfectă. Va trăi veșnic, în cuvintele lui Liam Gallagher. Corpul ei este o țară a minunilor. Ei bine, a fost un tărâm al minunilor până la sfârșitul lunii decembrie, când Vossoughian a avut dureri misterioase în piept timp de 10 zile, culminând cu dureri de piept și de umăr atât de puternice încât a ajuns la urgențe.

Acolo a fost diagnosticată cu pericardită, care era suficient de gravă pentru a necesita o procedură de drenare a lichidului din sacul din jurul inimii. A fost ținută în spital timp de patru nopți înainte de a fi externată. Dar, la trei zile după aceea, a simțit „un fluture" în inimă - sau, mai puțin poetic, o aritmie - și a fost spitalizată din nou, cu miocardită, pentru încă cinci nopți, unde i s-au făcut mai multe teste înainte de a fi externată.

Nici măcar Dr. Rochelle Walensky nu ar numi „ușor" un caz de mio-opericardită care a necesitat nouă zile de spitalizare.
 
Dar ce ar fi putut cauza boala subită a lui Vossoughian? Se întreabă autorul acestui articol.

Ei bine, dumneavoastră (și Pfizer!) veți fi încântați să aflați că produsul său cel mai bine vândut nu este niciodată menționat în acest segment. Și nici cuvântul care începe cu „V" și se termină cu "N". Și nici acele litere amuzante A-R-N-! Nici Comirnaty, nici Spikevax, nici BNT162b2. 
 
Și totuși, iată că a mărturisit public vaccinarea:

 Totodată, a avut episoade în șir în care lăuda ARNm cu cei mai isterici fanatici ai vaccinului din jur. Printre aceștia se numără Dr. Peter Hotez, cel care a cerut extinderea „protecției federale împotriva infracțiunilor motivate de ură" pentru oamenii de știință (ca el) care se confruntă cu critici pentru eforturile de a suprima discuțiile despre originile Sars-Cov-2 sau despre potențialele probleme ale vaccinurilor cu ARNm. În mai 2021, a difuzat chiar și un segment despre cum să îi ajuți pe adolescenți să se vaccineze împotriva dorinței părinților.

 
 


Pe pagina sa de Instagram, ea și-a lăudat, de asemenea, soțul pentru că „a așteptat 8 ore în frig pentru un vaccin".


 
 
Acum, chiar și oamenii buni de la Centrul pentru Controlul Bolilor admit că injecțiile Covid pot provoca miocardită. Dar Vossoughian nu a văzut niciun motiv să vorbească despre această legătură. Nu, ea avea propria ei teorie, o „răceală comună la propriu". L-a chemat pe Dr. Gregory Katz, cardiologul care o tratase, pentru a susține această idee. Ceea ce a și făcut, înainte de a spune că, da, a văzut mai multe cazuri de miocardită în ultima vreme.

Dar de ce, Dr. Katz? Oh, probabil din cauza răcelilor!

Dar ce se ascunde în spatele lor? Oh, ar putea fi orice! Poate mascarea, poate distanțarea socială?
 
 
Oricum, indiferent ce se află în spatele acestei epidemii ciudate de miocardită care a băgat o femeie sănătoasă de 44 de ani în spital pentru mai mult de o săptămână, putem fi cu toții ușurați să știm că NU este lucrul care rimează cu "shmaxseen".