ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ambasadorul României la Paris, Luca Niculescu, a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care o felictă pe tânăra Corina Negulescu, o româncă în vârstă de 16 ani care a obținut una dintre cele mai mari note la bacalaureatul francez: 20,29 ! ( nota maximă fiind 20).

”Are doar 16 ani, o cheamă Corina Negulescu, și a luat una dintre cele mai mari note la bacalaureatul francez : 20,29 ! ( nota maximă fiind 20). Un ziar îi dedică o pagină întreagă. Felicitări, Corina, ție și părinților (Vlad Negulescu), pe care am avut ocazia să îi cunosc la Lyon”, a scris ambasadorul pe Facebook, unde publică o fotografie cu pagina din ziarul francez dedicată tinerei.

În articolul dedicat ei de un ziar francez, Corina Negulescu spune că vrea să devină chirurg,  pasiunea pentru medicină manifestându-se încă din clasa a V-a. Fiică de medici, Corina va urma Facultatea de Medicină Lyon Est, după ce a absolvit un liceu din comuna din zona metropolitană a Lyonului.